_kkbr Resatcansu Benimde 19+5 bende hissedemiyorum daha ilk bebişte öyle oluyomuş bende tedirgin oluyodum burdaki arkadaşlarda doktorumda rahatlattı Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Candaan Resatcansu birazda kiloya bağlı canim kilolu olanlar biraz daha geç hissedebiliyor ben 21.haftada hissettim
Asiacr Ben 16+2 deyim ic karnim dar biraz. Gidiklanmalari hissetmeye basladim. Tatli tatli gidikliyor tam karnin alti
birgullllll Resatcansu 18 haftalık oldu tekme falan hissetmedim. Sadece sancı hissediyorum. Sol tarafımda ilk hissetme nasıl oluyor kızlar ???
esractn birgullllll bisey elini dokunup hemen geri cekmis hissettim ben canim. Hani elini diger eline dokunup cek o sekilde dokunuş gibi hissettim, 2 hafta sonrasinda disardan belli olan hareketletini gormeye başladım, 🤗
Cerenerb birgullllll içinde bişey kayıyor gibi hissediyorsun bağırsak hareketi gibi ilk başlarda kendini belli ediyor aynen anlarsın
esractn Resatcansu 49 kiloyum yeterince zayıfım 😁 kiloya bağlanmasın diye belirtmek istedim. Ikizlerime hamileyim 20.haftada bi bebegimi, 21+4 de diger bebegimi hissetmeye başladım l.
birgullllll esractn 18 hafta da çok belli olur mu ki Ya da tam net anlamak için 20-21 haftalara ihtiyaç var sanırsam 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Yasmnnn Resatcansu 20-21 haftalıkken ilkez hissettim.. Şimdi 24 haftalığım daha net hissediyorum gün geçtikçe
Sweetybaby İlk gebeliğim. Tesadüfen 16+5 te elimi koymuştum 3 tekmesini hissetmiştim sonra 1 hafta filan hiç bişey hissetmemiştim. 🤭
Sengulkrgz Resatcansu 19+5 im arada gidiklanma disinda hic bir sey hissetmiyorum...Az daha var sanirim😁
honey Sengulkrgz zaten şu an gıdıklanma şeklinde bir hissetme oluyor, yani ben 17 haftalığım banada gıdıklanma tarzında oluyor :)
Sengulkrgz Resatcansu Karadenizliyim en sonunda kemence calacagim basinda o olacak hareket ediyorsa etsun etmiyorsa beni bekletmesun daaa 😁😁😁😁😁
Bilgeferhat Resatcansu 19 hastalıkken pıt pıt atışlarını hissetmiştim 22 den sonra dışarıdan gözüken hareketleriyle tam hissetim ☺️