Snglfth Nursevda ilk 3 ay bitikten sonra 1.5 ay içinde 4.5 kilo aldım birden aslında kiloya yatkın değil bünyem 😐 ben şok
Nursevda Asiacr ben de 16,+1 im 1,5 kilo almışım .Ama 1 hafta 1 kilo birden aldım dikkat ettiğim halde bu kadar hızlı olmasına çok şaşırıyorum.
Nhislie Snglfth ya benimde öyle oldu bir ayda birden üç kilo aldım beslenmemde de değişiklik olmamasına rağmen 😕
Anacsevgidolumelek Snglfth aynen var yaa bir anda nasil aldim anlamadim yaa diyete girdim mecburen bebek nasilsa sadece yedigimiz saglikli seylerden kilo aliyor 😑 hamilelik simarikligi yapamayacak olmam sinir bozucu ama saglik ve bebegimin sagligi onemli 😪
Mevsimbahar Snglfth Snglfth öyle oluyo 4. Aya kadar 2-3 kilo verdim sonra bi baktım 6. Ayın ortasında 5 kilo almışım
Nazoliii Nursevda özel bir sey yapmadım ilk kızımda 20 kg aldim bunda yavas ilerledim 🤷♀️ sadece ilk kizimda abur cuburu cok yerdim bunda aramıyorum oyle belki onunda etkisi vardir 🤔
d190516 Nursevda yok aksine ne canım çekerse yiyorum 😂benim ilginç bi şekilde karnım da YOk zaten hiç kimse anlamıyo hamile olduğumu 🤦♀️😄
Nursevda d190516 herkesin bünyesi farklı demek ki ben yemediğim halde 1 kilo almışım 16 haftada ah bi yesem düşünemiyorum🤣🤣