kubrakaran01 Şuan 18 haftalık hamileyim henüz hareket hissetmiyorum 85 kiloyum kiloya bağlı olabilir mi diye düşünüyorum doktorum şuan hissedebileceğimi söylemişti
gzmnrhal kubrakaran01 Kiloya kesenin yerine boyutuna plesentanin konumuna herşeye göre degişiyor 18de okdr hafif hisediliyorduki anca 20de saglam hisettim disaridan belli olmuyordu 22 ci haftada disariya elime vuruyordu
twobabymomm kubrakaran01 ilk hamileliğimde plesentam bebeğin onundeymis 22 ye kadar hissedemedim. 2. De arkada ve ben 18 den beri çok şükür segirme şeklinde hisseiyorum. 98 kiloyum bu arada. Bebeğin konumu plesenta yeri falan da etkiliyor. Birde ilk gebelikte daha geç hissediliyor
hariboom kubrakaran01 benim ikinci gebeliğim ve 20 hafta oldu bu gece ve ben 2 gün önce filan hissettim. Hissetmemek çok normall içiniz rahat olsun
hariboom kubrakaran01 bende öyleydim sürekli burda bebek hareketi yazan postları okuyodum🥰🥰🥰 ama doktor çok normal dedi bebeğin pozisyonundan kaynaklı hissetmiyosun dedi
champanne İlk gebeliğimde 17. Haftada hissettim bunda 18deyiz hala hissetmiyorum doktor 1 haftaya kadar hissedersin dedi ama bilemiyorum 22 23e kadar hissetmemek de normal bu arada