muberrahmet_ muberrahmet_ benim kullandıklarım prednol Prograf estrofem Progestan fitil Progestan premester kalçadan iğne oksapar, enox iki markada var kan cıvıltıcı kor aspirin 100 mg d vitamini 2000 lik magnezyum omega 3 folik asit vs
Helenaaa muberrahmet_ sabah 2 akşam 2 estrofem, günde 3 kere progestan fitil, günde bir kere kalçadan promester iğne, günde bir kere coraspin, folik asit ve d vitamini
Gks_01 muberrahmet_ bikaç tanesini transfer olacağım ay kullanmıştım sonrasında estrofem , promester , corasprin , multivitamin , d vitamini devam ettim tabi 12 haftadam sonra iki tame daha eksildi
muberrahmet_ Gks_01 benim kullandıklarım baya fazla o zaman merak ediyorum neyim varda bu kadar ilaç verdi o yüzden buraya yazdım
muberrahmet_ Helenaaa herkes benim kadar kullanıyor sandım benim kullandıklarım size göre fazla ve neyi ne için verdiğini bilmiyorum
muberrahmet_ atesvesu 21 ocaktan 23 şubata kadar hepsini kullandım sonra prednol ve Prograf ilacını kesti dün gittik kalçadan igneyi 3 günde bire düşürdü geri kalan devam
atesvesu muberrahmet_ Rabbim inşallah nasip eder kucaginiz dolu olsun Rabbim emeklerinizin karşılığını versin💐
muberrahmet_ mihra2021su size açıklama yapıldımı hangi ilacı ne için kullandığınızı biliyormusunuz peki
mihra2021su muberrahmet_ prednol, prograf bunlar bagısıklık baskılayıcı olarak verılıyor vucut bebegı yabancı olarak gorup savasmasın dıye coraspırın kan sulandırıcı ıpne kan akısını duzenlıyor rahımde bebek ıyı tutunsun dıe prıgestn ıgnelerde oyle dıgerlerıde vıtamın zaten magnezyum kramplar agrılar ıçin