dilaradoyan blnmyld Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
mklc19 İlk sayfada 3 çizgi var ona taklayıp resim yükle kısmından yükleyeyin linki kopyalayıp mesaj yazma yerinde fotoğraf simgesine dokunup linki ypıştırın
blnmyld anneyim01 benim yaklaşık 2 haftadır göğüslerim aşırı hassaslaştı ve ara ara regl ağrılarım oluyordu
yarenkrcc blnmyld benimde regle 8-9 gün kala başladı belime oturan ağırlıkla birlikte sizin ne zaman başlamıştı akıntınız var mıydı hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
anneyim01 blnmyld gecen ayda bende yaşadım reğl olmustum Bunay inş bende görürüm çift cizgi Allahım kucaklarımızı boş bırkmasın amin
blnmyld yarenkrcc tabi akıntı oldu özellikle dün yordum kendimi bilemeden baya su gibi akıntım oldu sizde nasıldı
blnmyld yarenkrcc yaklaşık 2 hafta full göğüs ağrısı akıntı ve ara ara regl ağrılarım oldu uyku halim çoktu