ozlem789 38+4 de nişanım geldi bugün 39 haftalık olduk doktorum nişandan en geç 1 haftaya kadar bekliyor dedi sizlerin kaçıncı haftada nişanınız geldi nişan geldikten ne kadar süre sonra doğurdunuz
babymom2026 ozlem789 Ya kızlar ben lavaboya gidince çok az sarı akıntı geldi toplu iğne kadar bu nişan mıdır yoksa normal hamilelik akıntısı mı?
Bumah ozlem789 benim ilk sarımtırak geldi büyük parça hatta buraya sordum nişan mı diye yok dediler meğersem o nişanmış
ozlem789 Bumah evet benimde öyle oldu doktoruma sordum nişan dedi rahim ağzın yumuşamış bebek kafasını yerleştirmiş tamamen dedi
Bumah ozlem789 hadi gözün aydın eli kulağında demek ki bebişin sağlıkla kolaylıkla kucagına al insallah 🙏
ozlem789 QueenBahar_ 🤣🤣🤣 benimde bugün 3. Gün demek ki 4 günde olan oluyormuş son haftamda olduğu için çok sabırsızlanıyorum artık😀
ozlem789 babymom2026 doktoruma sorduğumda kimisinin az geliyormuş kimisinin çok yoğun şekilde geliyormuş benim yoğun bir şekilde sarımsı gibi geldi sümük kıvamındaydı bende nişan olduğunu bilemezdim doktora muayeneye gittiğimde nişan olduğunu öğrendim en sağlıklısı doktorunuza danışmanız bence