DiplomaliEvHanimi Kizlar 5+4 haftalik hamileyim doktor gnde 1tane kahve sinirinkoydu acaba hergn icmemde yarar varmi simdilik ilerleyen aylarda icmemeye calisirim?
Semuss DiplomaliEvHanimi hamilelikten önce çok içerdim ama hamile olunca birden soğudum . Mide bulantısı yapıyormuş bazılarında bende de yaptı tiksindim . 🤯 Ama bu tür kahvelere çok olmamakla birlikte içildiği zaman zararı yok diye biliyorum 🤭
Yurdanur DiplomaliEvHanimi gebelik için en kritik dönem ilk 3 aydır bebek tam gelişim aşamasında tüm organları kalbi beyni bu dönemde oluşuyor asıl bu dönemlerde içmeyin bence o kadar tiryaki misiniz
Nezahatozen hamilelikten önce her gün içen ya da günde 2 tane içen birisiydim hamileliğimde 3 ay içemedim sonra çok nadir içiyorum
AYsegulusal Kafein içeren her şey çay dahil bebeğin kilosondan götürür müş bence içilmememli kahve şöyle dursun ben çay bile içmem eyeye çalışıyorum iki günde bir bardak içiyorum
AYsegulusal DiplomaliEvHanimi senin vucudum için de faydasını An bir şey değil sonuçta ve bebek senden beslenir sağlığından güç alacak
DiplomaliEvHanimi Yurdanur ve ok hayir sadece bilmedigim merak ettiklerim hakkinda bilene sormak istedim 😇
Yurdanur DiplomaliEvHanimi anladım canım içme tüm dönemler dikkat et tabi ama ilk 3 ay özellikle dikkat et hiç içme demiyorum ama fazla içme ben çok nadir canım isteyince ya da arkadaşlarla olunca falan içiyorum
Sezenay DiplomaliEvHanimi maalesef benim doktorum 2gunde bir fincan en fazla dedi. 35 haftalık olduk hala uyuyorum söylediklerine