beyzaygun parla94 neden bu isim hiç kimsede yok zaten hastaneye gittim doktor erkeğe benzetti hayallerim suya düştü
beyzaygun selin212 Anlamı ay gibi parlayan benim hayatıma da öyle bir anda girmişti ama bugün doktor erkeğe benziyor dedi hayaller gitti
beyzaygun selin212 Bakalım inşallah yani ayrım yapmak gibi olmasın ama ben kız bebegimi kaybettiğim için çok içimde kaldı çok istiyordum kısmet yine de tekrardan asla fark etmez kucağıma alayım yeter
happycat ikincikezannelikmi Çok açıklayıcı yazmışsınız çok teşekkür ederim 😍. Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻
happycat clementine16 Çok sevindim. Ben de sevdim Bilge ismini aslında da hâlâ evet bu diyemiyorum hiçbir isim için. Sonradan alışırım heralde.
aysgl330633 kubra0208 Zeynep Zümra uyumlu bi isim eğer ikna edemezseniz çift isim önerisi açısından söyledim😌
kubra0208 aysgl330633 babası doğunca kotcakmis ilk çocuk da da aynısını dedi ama geçen isimlere bakarken Aişe Hümeyra güzel dedim kendisi de beğendi teşekkürler öneriniz için 💕🥰
1oglananasi gozdenur06 Allah iyiliğinizi versin. 😂 Şu bahsettiğiniz yazıları paylaşma imkânınız var mı acaba, benim de başımda aynı şey var da. 😅
berzeh esrak07 kızım olacak insaAllah. Allah nasip ederse Aişe Hüma 🦋 koymayı düşünüyoruz. Hep kizim olursa bu isim gönlümdeydi. Eşim cok sukur kendisi de begendi. Ortak kararımız sayılır. 😊💗
1oglananasi rozcans Ayhan da güzel bir Türkçe kökenli isim, anlamı hem anlaşılır hem güzel, tavsiye ederim.😊
dalyaluna35 Ilk bebegimin cinsiyeti kızdı kaybettim adı Acelya idi. Bu hamilelikte kız olursa ona yakın bir isim olsun istedim Fulya olacak, erkek olursa da Levent olacak kıza ben karar verdim o sebeple erkek ismini eşim seçti 🌸