Mrv58 Oğlumuz olursa Ömer Asaf düşündüm eşim beğendi ilk çocuğum erkek o da eşimin babasını adı Muharrem
aysenurmihra ayazirmak benim ilk kızımın adı Mihra Ra enerjisi çocuğun zorluyor ben şimdi olsam mihre koyardım kesinlikle
mehmetselimannesi esrak07 12.ci haftadan beri ismi Mehmet Selim olarak koyduk şuan 26+4 düz 😍sağlıkla kavusalim
yelizabeth Nil Deniz 😍 İsmimize yakın olduğu için ve sevdiğim bir isim olduğu için Deniz koymak istedim. Çok unisex isim olduğu için başına da Nil koydum 🤭🥰
karamel008 yelizabeth Ayy ben de ikinci çocuğuma Deniz ismini koyacağım kız olursa Nil Deniz erkek olursa Deniz Alp koyarım dedim cinsiyeti ayırt edilsin diye. Nil Deniz’i ilk defa gördüm bir başkasında. Sağlıcakla gelsinler inşallah 💙
happycat mukaddesmete Tabii isim tek başına belirleyici değil ama ben oğlumun özelliklerini seviyorum. Biraz hareketli bir çocuk ki erkek çocuğu olmasına yoruyorum bunu daha çok. Atak dönemleri dışında ve 3 yaş sendromundan önce Maşallah akıllı uslu bir bebeydi. Ama 3 yaştan sonra çok değişti 😅 biraz inat bir karakteri var. Kısacası her yaş dönemi özelliği çok farklı. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın, korusun İnşallah 🤲🏻
P16 yagmurr4 of benimki de annesinin adını koymak istiyor nermin. İki isim olacak ama ikincisine hala karar veremedik. Benim bulduğum isimleri de beğenmiyor bi de. Nermin Ela gibi soruyor şimdilik… çok mücadele ettim attıramadım ordan o ismi.
alp2326 Ilk oğlum 3 yaşında adı yiğit alp şimdi de 5 haftalık hamileyim kız istiyorum olursa Asya,Alya,ve Açelya birinden koyacam erkek olursa da Yusuf Ali
aliramoO 23+5 günlüğüz kızımın adı Ceylin Hüma inşallah 🥰🐣 hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kızçem 🌸
gamze6p @esrak07 ilk oğlum Engin Alparslan 💙şimdi ikinciye hamileyim 30 haftalık inşallah Göktürk olscak