hicrankvckk Sustek benimde orta olurdu her zamnki agrılar vardı bel agrısı yasardım yine öyle yaşadım
merve_tp Stresli zamanlardan geçiyordum. 20 gün boyunca adetim gecikti sandım ama adet sancıları vardı meme hassasiyeti falan. Doktora gittim adet söktürücü versin diye. Ama sürprizs 6+4’deymişim🤣
merve_tp Sustek adet olmadan önce orta seviyede oluyordu. Aynı his valla. Regl olacağıma o kadar emindim ki. 🤣
yinemihilal Sustek ay benim tam böyleydi. Aşırı şiikin hissediyodum, göğüslerim inanılmaz acıyodu belimin ağrısından duramayacak vaziyetteydim. Bir an önce adet olsam da kurtulsam diyodum
isilaybasavcu Sustek bende böyle demiştim arakadaşım aramıştı ertesi günü de geçirip 4. Gün gecesi test yapmıştım 🥹
isilaybasavcu Sustek evet aynı adet olcam ağrısı vardı birde o sökülmeyince bi sinir gelir öyle sinirliydim her şeye boğaz ağrım da vardı bu da ekstra 😂
isilaybasavcu Sustek arkadaşım 3. Geçikme günde aradı dedim normal ne testi regl olcam ağrım var yarında olmazsam yaparım dedim ertesi günde olmayınca stres yaptım herhalde test yapayım da olayım rahatlarım da sökülsün diye düşündüm de yaptım testi pozitif çıktı
parildayanyildiz2 Sustek evet benim tam olarak öyle oldu bu ay hayatta hamile kalmam dedim hatta o kadar emindim ki 1 hafta geciktiğim halde test yapmadım sonra yaptım iki çizgi sonuç 15 haftalık olduk bile🤭
Sustek parildayanyildiz2 yine adet oldum sandım ayağı kalkınca, o vajinal bölgedeki sıcak nemli bir his oluyor adet olunca, o oluyor. Ama yok bir şey. Sabaha kanama gelir gibi geliyor 😅