Deletedmom001 Beni bilen vardır belki doğum başlıyor olabilir mi diye post açmıştım cuma günü günü ve gerçekten doğum başlıyormuş doktoruma mesaj attım doktor hemen gel dedi gittim doktora 3 cm açıklığım varmış ve doğum başlıyormuş saat 17 de doktora gittim hemen muayene yaptı ve nst ye bağlandım sancıda sürekli artıyordu kısa bir süre sonra nişan geldi sonra suyumu kendileri patlattı bu arada suni sancı da takıldı doğumum kolay olsun diye iki buçuk saat sancı çektim sonra saat 19.30 da doğumum gerçekleşti şimdi de mis kokulu AYŞE BERRA' mla koyun koyuna yatıyoruz ❤❤❤ Kusura bakmayın biraz kısaltarak anlatmak istedim anlatımım biraz karışık olmuş olabilir 🤭🤭 Sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplayabilirim 🌺❤
Deletedmom001 Seymasal özelde yaptım kuzum fena değildi hastane mardindeyim öyle çok büyük bi hastane değildi zaten 😊
Kbrasuer Gözün aydın canım 💖 bende 38+4 ama hiç gelcek gibi deyil sancım yok agrım yok kramp giriyo bacaklarıma o kadar 🙄
Deletedmom001 Kbrasuer ben doğum sancısını yalancı sancı zannediyordum evde baya çektim sancıyı sonra doktora mesaj attım o da gel de beklemiyorduk hiç 🤭🤭