ahfer Kızlar döllenmeden kaç gün sonra ulturasyonda kese görünür,ve döllenmeden iki hafta sonra ortalama beta kaç olur
bmkl ahfer Döllenmeden kaç gün sonrayı bilmiyorum ama son adet tarihinden hesaplayarak ben 5+2 de keseyi gördüm ultrasonda.
damlaylydn ahfer ben adet tarihimden 2 gün önce öğrenmiştim keseyi de adet tarihimden 1 hafta sonra gördüm
ahfer damlaylydn geç yumurtlama olunca mesela adete bir hafta kala döllenme olunca yine adet gününden itibaren mi hesaplanır
bmkl ahfer Evet döllenmenin ne zaman olduğu bilinmediği için son adet tarihine göre gebelik hesaplanır
damlaylydn ahfer evet ama doktora gittiğinizde zaten o ultrasonda kaç haftalık kaç gün gördüğü için size geç döllenmiş diyebilir açıklar size ona göre gün belirler kendi doktorunuz
ahfer bmkl mesele adet tarihine bir hafta Kala dollendi bir hafta da gecikme iki hafta içinde hem döllenmiş hem kese görünür mü ki ,bu hesap işi anlamadım gitti 😅,
Elifalyw1 ahfer benim de son adet 11 ocak 8 haftalık falan olmasi gerekiyor sanirim ama geç dollenme olmuş dün gittim ultrasyonda 5 hafta 2 gun dedi keseyi gorduk ama bebek daha oluşmamiş kalp atisida yoktu 10 gün sonra tekrar gidecem