Neva_aydn anonim211 evet kullanıyorum ya ama bı alakası var mı tuvalete çıkmak için ilaç kullandım yine çıkamadım belkide sancı dediğim bağırsak sancısıdir
Neva_aydn fatmaa51 aminn aminn inşallah az önce kahvaltı yaptım yumurta hasladim yedim hala midem bulanıyor yumurtaya karşı bisiyimmi var bilmiyorum gözlerimde ağırlık var
Cimcime30 Neva_aydn yumurta deme ya zorla yıyorum duzenlı beslenmek şart oruç tutuyomusun cnm Bnde bırazdan aşılama olacam
fatmaa51 Neva_aydn tutup tutmadığinı onunla bağdaştırma canım ben bile hamile kaldiğımda 9.haftada başladi bulantı
Neva_aydn Cimcime30 oruç tutmuyorum sağlıklı beslenmek için tutmuyorum 10 günü atlatayim tutucam oda zaten iki üç gün kalıyor bayrama rabbim kolay eylesin inşallah umarım bu sefer tutunur güzel haberler verirsin bize
Neva_aydn fatmaa51 yok onunla bagdastirmiyorumda niye böyle olduğumu merak ediyorum ha yeni bişi değil önceden de öyleydi haşlanmış yumurta yemezdim sonra yağda da yememeye başladım soguttum kendimi şimdi yiyince midem bulanıyor
Sena1359 Buse67 normalde böyle bir şeyin var mıydı canım belki de oruçtandır yeterli sıvı alımı olmuyor
elifff8 Cimcime30 bende oldum özellikle sordum tutabilirsin sıkıntı olmaz dedi ilk üç gün tutmadım ondan sonra tuttum
fatmaa51 Cimcime30 duşa da hemen girme ayağa da iki gün kalkma meyveyi çok ye ben öyle yapmıştım işe yaramisti tabi hersey nasip o ayrı konuda insallah güzel haberler alirsin
Neva_aydn Cimcime30 olur ağrı o bişi olmaz benim hala devam ediyor sol kasık ağrım bugün biraz temizlik yaptım sancidan kasık ağrısından duramıyorum acaba bı sıkıntı mı oldu diyorum
Neva_aydn fatmaa51 aynen dediği gibi iki gün uyu kalkma ben 3 gün yataktan çıkmadım sonra ayaklandim yavaş yavaş yinede dikkat et benim gibi olma hemen temizlik diye girisme bende kayinpeder var susmuyor durmuyor o yüzden mecbur kaldım yapmaya