altyftmagl Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 şubatta regl oldum fakat hala hasta olmadım 3 gün geçti normalde regl çok düzenli 2 gün öne gelerek ilerlerdi acaba hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum
bilmemben altyftmagl bende ilk gebeligimdede simdikinde de hemen kimyasaldan sonra hamile kaldım Kimyasalda vücut kendini gebeliğe hazırlıyorms bence bir test yapın bence var :)
kubra_yvrtrk altyftmagl merhaba test yaptınız mı acaba. Bende 31 ocakta kimyasal gebelik geçirdim hala regl olmadım normalde 28 günde bir oluyordum. Çok benzer şeyler yaşıyoruz inşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdir şuan
hurremintorunu altyftmagl bende normalde 28 günde adet olurum ama kimyasal kanamasından tam bir ay sonra 30-31 gün sonra hasta oldum yani sonraki ay da hamile kaldım tekrar
mom_51 Bende kimyasal olduktan hemen sonra gebe kaldım ama ihtimal vermiyordum. Çünkü doktorum bana 5-7 gün kadar gecikme olabileceğini söyledi bende 7. Gün kan verdim 3 bin küsürlerde geve olduğumu öğrendim
ysmen mom_51 syma1234 bilmemben Deletedmom_657 ya maşallah ne güzel kimyasal olup da arkasından gebe alanlar Rabbim size de nasip etsin ben de bugün öğrendim kimyasal olduğunu bekliyorum umarım bir sonraki ay sizin gibi inşallah hayırla sağlıkla güzel haberler almayı Rabbim nasip etsin hepimize sizlere şu sorum şu nelere dikkat ettiniz kimyasaldan sonra ne gibi tahliller verdiniz acaba
Deletedmom_657 Benimkide kimyasalin hemen ardina hamilelikti son ayimdayim suan sizdede vardir. Hayirlisi olsun
bilmemben altyftmagl folik asit Solgarn gentle iron ve c vitamini Gebelikten sonra sadece folik asit e devam ediyorum Ama sizin demiriniz düşük değilse zatenn ek takviye almayin
altyftmagl kubra_yvrtrk test yaptım ama akşam olduğu için sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tek çizgi çıktı sabah tekrar deneyeceğim aynı günlerde yaşamışız pcak 31 betam düştü 1 de regl oldum
kubra_yvrtrk altyftmagl bende iftardan önce test yaptım negatif çıktı ama birkaç saat sonra baktığımda çok silik bir çizgi gördüm kuruma da olabilir bilmiyorum. Adet düzenim bozuldu kimyasal yüzünden yoksa şimdiye netleşirdi
altyftmagl kubra_yvrtrk hiççç belli olmaz belkide var ve çok yeni çok sevindim inşallah güzel sonuçlanır güzel haberlerini bekliyorum
kubra_yvrtrk altyftmagl inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip olsun hepimize gerçekten çok istiyorum
biriciginannesi Kimyasal gebelikten sorna hemen hamile kaldım kimyasal kanamasından sorna birdaha adet olmadım
altyftmagl hurremintorunu hayırlısı artık bende 1 şubatta kimyasal gebelik regl başladı 6 bitti ama hala olmadım zaman gösterecek bakalım