twobabymomm 20+3 +6 kilo ikinci gebeliğim. İlke göre daha çabuk alıyorum şekerim de normal. Ama sürekli yeme isteği özellikle gece 🫠🫠
burcuo twobabymomm 21+2, normalde 2 kilo falan aldım ama ödemden dolayı +4 kilo gibi çıkıyor birkaç gündür. Bacaklarım ellerim hep şiş, işe gidip geldikçe dinlenemiyorum böyle çıkıyor.
bebekbay twobabymomm 21+0 haftalık 2.5 kg almışım şimdilik dikkat ediyorum zaten kilolu hamile kaldım daha fazla almak istemiyorum
ipek-15 twobabymomm 77 ile hamile kaldım 7 kilo aldım bebiko doğdu lohusalıkta 82ydim. Ama emzirmede ipin ucu kaçıyor aa dostlar. Dahada tartılmadım cesaretim yok sezaryen oldum göbek olduğu gibi duruyor canım sıkkın😒
duygukoltuk minikmucizem26 62 kiloyla hamile kaldım. 36 haftalık hamileyim 20 kilo aldım . Şeker testim normal çıkmıştı sıkıntı yoktu
zeymoms3 twobabymomm 24 haftalıgım bende çok yiyorum niye alammıyorum anlamadım 64 le kaldım şuan 67 yim doktorum 5 kilo daha alırsan yeterli diyor imkanı yok boğazımı tutamıyorum özellikle gecelleri
ipek-15 twobabymomm evet tabiki öyle ama insan aynaya bakınca mutlu olmak istiyor bebekli hayat gerçekten bu kadar zorken biraz pozitiflik arıyor