08061999 Kizlarr bugun transferimin 9.gunu yarin kan aldircam evde yaptigim testler hep negatif cikti ona ragmen kasigimda batmalar var ve hafif agri biraz fazla ayakta durunca
yarenkrcc 08061999 kimse cevap vermemiş ben doğal yolla bekliyorum sürecinin aşamalarını bilmiyorum canım ama cevap vermek istedim regl gününe kadar geçmeyen ağrılar için olumlu diyorlar benimde kasık ağrılarım doluluk hissim var geçmediği için ümitliyim bat 10 :)
rmy1 08061999 benim 6-7 ay çocuğum olmadı sonra oldu kimyasal gebelik geçirdim şu an hamileyim kasık ağrısı felan oldu bende de adet sancısı gibi adet olcam sandım ama hamileymişim allahtan ümit kesilmez bazen testler göremiyor değeri en önemlisi kan
08061999 Kizlar progestron kullanip fitil olarak vajinada sislik hissediyormusunuz artik fitil zor gidiyor gercekten
tugcedm 08061999 ben de Progestan kullanıyorum doktorum bana bebeğin tutulması için yazdı sana ne için yazdı
08061999 yarenkrcc normalde bugun yarin regl gunum tabi kullandigim progestron fitil engelliyor sanirm adet olmami yarin kan aldircam hayirlisi olsun insallah cok sagolun cevap verdiginiz icin
08061999 tugcedm tup bebek surecindeyim tutunmasi icin yazdi sizde de vajinanin icinde bi sislik varmi fitili itiyorum geri itiyor zor arkaya gidiyor oglumda da aynisi olmustu az cok hatirliyorm sebebi ne aceba
08061999 rmy1 rabbim hayirlisini versin insallah bende hic bekledigim anda ogrenirim🥰 yarin bakalim kac cikicak kanda idrarde hic olumlu birsey gormedim
tugcedm Yok bende öyle bşşey olmuyor direk gidiyor yattığım yerde elimle yitiyorum zaten direk gidiyor
08061999 tugcedm uzun sure kullanimda oluyor galiba bende anlamadim ama sorucam mutkala ozamanda olmustu bi aparat vermisti bana onu kullanmistm onunla itirmek daha kolaydi tabi attim ben onu😑
08061999 ekndva cok kotu bi durum doktora soylicem bi aplicator var onunla daha kolay yerlestirmesi ondan alicam bu fitile devam etmek durumunda kalirsam