fatmaa51 Çok terleyen biriyim terle birlikte ister istemez kokuda oluyor varmı çok işe yaradı dediğiniz bir roll on markası 🥲
Cancuu fatmaa51 siveno aldm hamile kaldığımda ama terlememi engellemedi alıştığım deodarantı kullanıyorum yine rexona , evet sağlıklı değil belki ama ter kokmuyorum ve midem bulanmıyor değişik kokudan en azından alıştığım ürün diye
mervein14 fatmaa51 siveno pembe olanı kullanıyorum çok memnunum koku yapmıyor terlesem bile koku hissetmiyorum
laddybug semahayall bende aynısını kullanıyorum açık pembe olanı da çok güzel 1 kere sürünce bile gün boyu ihtiyaç olmuyor tavsiye ederim post sahibine
badhomian rool on dan daha önemlisi doğru yıkanma biçimidir bacım bide kullanma biçimin meseka beyaz sabunla yıkan duş helleri yerine bide duştan çukwr çıkmaz rool on kullan bak ozaman nasıl etki ediyor
fatmaa51 badhomian beyaz sabundan kastınız dove filan mı yoksa farklı bir beyaz sabun mu var bunun icin
Elisa0110 laddybug yves rocher doğal diyorlar ama yapay zekaya geçen evde olan yüz temizleme ürünlerini gönderdim içeri pek uygun bulmadı bende kullanmıyorum o yüzden 🤔
semahayall laddybug lila olanın içeriği daha doğal , pembesini de kullandım ben ama lilanın kokusunu da daha çok sevdim
kvsr1603 fatmaa51 bu zamana kadar çok şey denedim en güzeli tuz rollon banyodan sonra yada biraz ıslatıp sürün koltuk altı temizse tabi harika gerçekten koku vs olmuyor çok memnunum
elifrejin fatmaa51 hamile olduğum için çözümler sınırlı bulabilirsen valla banada söyle bezmiş durumdayim bende
semahayall fatmaa51 ben memnunum 24 saat etkili , duş sonrası kullanıyorum , tertemiz kalıyor gerçekten , yazın sıcakta bile öyle , zaten yazın her gün duş aldığımız için her duş sonrası kullanıyorum