akn12 Kızlar merhaba bugün avmye gittim hamile giyim üzerine hiçbirşey yoktu yardımcı olurmusunuz bayram geliyor ve evde gecelik dışında üzerime olan birşeyim kalmadı siz nerden alıyorsunuz fikir verirseniz çok sevinirim 🤗
bsrbrkysr184_ akn12 ben geçen gün lcw hamile reyonundan hamile pantolonu aldm daha önce İspanyol olanı almıştım şimdi ki bol paça üstünede oradan bi tunik aldım doğumum bayramdan 3 gün önce eve gelince giyerim dedm
dgngr akn12 ben de 2 gündür ona bakıyorum. Cırtlı pantolonu hamileyken giymeyi çok seviyorum. Hem de 300 tl. Çok güzel. 1 tane mavi marka oversize kırmızı tişört düşünüyorum. 1 tane de Fullamoda Fullamodest Yandan Baglamalı Kimono 2 Li Takım düşünüyorum 598 tl. Pek masraf yapasım gelmedi. Zaten güzel şeyler yok. Bi de sıfır kollu bir şey beğenmiştim daralmak istemedim. Her yerimden et bürtlerken özgüvenim düşebilirdi. Bi de bol gömlek takım gördüm o da çok yaşlı işi geldi. Bi de tesettürlerden çok hoşuma giden oldu ama kapalı değilim. Yarasa kollular çok güzel. Bi de 900 tl lik marka bluzler var ama artık kendime para harcamak istemiyorum. Bebek olcak.
AuraMomB Triko elbise bakın rahatsız olmazsanız. Bu sayede hamileliğim boyunca hiç kıyafet almadım hep triko tarzı elbise kullandım
akn12 AuraMomB Ankara’da yaşıyorum havalar okadar soğuk ki üşütmekten korkuyorum aslında elbise çok severim ve isterimde giymek aslında
akn12 bsrbrkysr184_ bugün LCW ya baktım sadece birkaç parça vardı hiçbirşey bulamıyorum sanki ben hamile olmadan önce daha çok çeşit vardı hep görürdüm ama şimdi yok nedense
akn12 dgngr ben daha önce hiçbirşey almadım kendime evdekiler oluyordu ama şimdi hiçbir şey olmuyor malesef
badhomian valla ben hiçbişey almadım ya 32 haftalık olcam nerdeyse halen kıyafetlerim oluyor bir burdan şanşlıyım sanırım
Momlife_ Bende senin gibiyim valla eşofman giyerdim onların lastiği bile olmamaya başlamış nadir giydiğim şeyler tayt triko takım vs onlardan da çok sıkıldm kombin yapmayı özledim🥹 tulum vermişti bir arkadaşım o da çok rahat kendisi kapalı olduğu için bol almış şuan ona da olmuyormuş tulum bakabilirsin ama kot sıkar penye tarzı öneririm ben içine body ya da dar kazak giyince çok şeker oluyor ☺️ ama bayram için kıyafet bulamadım evdekilerden bakayım dedim trendyolmillanın bir elbisesi vardı siyah üstü gömlek gibi uzun kollu onu giyicem görsel bulabilirsem atayım sanada
akn12 Momlife_ teşekkür ederim bakıcam söylediklerinize ben şimdiye kadar eşofmanlarla geçirdim hamileliğimi ama artık göbek büyüdükçe onlarda olmamaya başladı malesef
Momlife_ Bianco Lucci Kadın Kuşaklı Yazlık Gömlek Elbise 8437 60283366 Trendyola bunu yapıştırabilirsin aynısı değil ama benimki yarım kol benzeri
Momlife_ Tulum da benzer model buldum bunun paçaları kısa ama bendekinin uzun Happiness İstanbul Kadın Siyah Cepli Bahçıvan Tulum DD00910