insaninsan İ istanbullugelin27 benim de 29 ocaktı son adetim çok yakınmış birbirine inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲
Busranur_mnts insaninsan ilk değer önemli değil ben 25 ile öğrendim önemli olan sağlıklı düzenli artış olması
insaninsan Busranur_mnts peki ilk öğrendikten ne kadar sonra kese kalp atışı gibi şeyleri öğrendiniz hatırlıyor musunuz ?
myangelson insaninsan değerin düşüklüğünün bir önemi yok. Önemli olan 48 saatte en az %60 artış olması
myangelson insaninsan iyi artmış yine %80 oranında artış olmuş tabi tekrar vermekte fayda var. Bu arada aynı yerde mi verdiniz kanı?
Busranur_mnts insaninsan 2 hafta sonra gördüm 4+0 da 25ti değer 5+2de gittim 2 bşndi kese göremedik 6+2de gittim gördük sadece keseydi 7 haftada da embriyo görüldü
insaninsan istanbullugelin27 doktorla görüşmedim ama kendim bir süre 1500ü görene kadar takip etmeyi düşünüyorum 1500 öncesi kese görünmüyor zaten
insaninsan myangelson bugün ki değerimde 210 çıktı artık kimyasal riski azaldı sanırım 10 gün sonra kese için doktora gitmeyi düşünüyorum
gizemli00 insaninsan benimki 28.7 kimyasal gebelik olabilir çok heveslenme demişlerdi bir hafta sonra kan verdiğimde 1443 çıktı darısı size insAllah
plnkrc insaninsan korkmayın Allah ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah ben kızımı 62 ile öğrendim ve gıdım gıdım artıyordu 2 katı falan bile değildi yani çok düşük ilerliyordu ama bir sorun yaşamadık şükür
lotusflowers insaninsan adet olmam gereken gün değerim 50 çıkmıştı. Önemli olan düzenli artması. Çok şükür 34 haftalık olduk. Korkmayın
mrz_1 istanbullugelin27 adet hecikmemin 9. Günü bugün kan verdimde daha çıkmadı en son 21 57 76 çıktı son artıl düşüktü biraz
babymom2026 insaninsan Bende 83 değerle öğrendim ama 35. haftaya geldim bak çok şükür sen içini ferah tut önemli olan düzenli artması 🙏