aslmoms Kalıcı oje, lifting, botox, takma kirpik hepsini kullanan biri olarak yorum yapayım. Lifting hiç önermem. Kirpiklerim buruş buruş olmuştu yanmıştı benim :) Ben önermem. Hele evde yapılmasını hiç hiç önermem
aslmoms eslem2121 ama heves ettiyseniz bir seferlik takma kirpik öneririm :) doğuma ben öyle gitmeyi planlıyorum. ağla zırla akmaz etmez
eslem2121 aslmoms takma kirpiğide beceremşyorum peki kaş laminasyon için ne düşünüyorsun ben öyle dövme gibi değil kaş ekimi kıl tekniği ile onu seviyorum doğal dursun
aslmoms eslem2121 ahahah ben kaş laminasyonda yaptırdım 😅😅 Bak benim kaşlarım gerçekten güzeldir. Herkeste söyler. Kaş laminasyonunu çok beğeniyorum. Bana olmadı ama. Çnkü gür ve yapılı kaşlarım var. Ama yakışanada çok yakışıyor. Siz karar vermişsiniz birşey yaptıracaksınız 😅😅 Değişiklik mi istiyorsunuz
aslmoms eslem2121 kaş laminasyon yaptırın bence. Ben onuda beğenmedim (bana olmadı size olur belki ) ama siz deneyin 😅😅
aslmoms (kaş laminasyon tarayıp jellerle sabitlemek değil mi ? ) kaş ekimi kıl tekniği fln farklı şeyler.
kimchikimdi eslem2121 Benim arkadaşım yapıyordu askim trendyolda çok yorumlu olan bi marka vardı o seti alıp yapiyordu
minnosss58 eslem2121 Evlenmeden önce Trendyoldan bu markayı alıp yapmıştım baya uzun süre gidiyor ( görsel eklemeyi bilmediğim için link birakim bakarsın hem) https://ty.gl/3e0a9od9t8bo6 Evlendikten sonra ise Gratis beauty de yaptırıyorum arada, çokta memnun kalmıştım☺️
minnosss58 eslem2121 güzel marka ben memnundum açıkçası biraz meşakkatli oluyordu yapmak ama sonuç güzeldi 😂