denizhelensarpberat 15+4 hamişlerim iştahsızlık çeken var mı ben bu aralar çorbadan başka bisey tüketemiyorum sonradan iştah açılır umarım
sarilale123 denizhelensarpberat bende 20 haftalığım neredeyse çorbayla doyuyorum, şimdilik işime geliyor 😀
mervein14 denizhelensarpberat inşallah ilerleyen haftalarda düzelirsiniz ben 27. Haftadayım hala aynıyım :( yediğim şeyler sabit. Eskiden severek yediğim şeyler hiç gözümde değil her an tok gibiyim hala düzelemedim ama bebişler yeter ki sağlıklı olsun Not : İştahla yemek yemeyi özlüyorum bazen :)
mervekalkann 21+3 üz 2 öğün yiyorum ekmek yemiyorum yine de hemen doyuyorum ve şişkinlik hissediyorum karnım çıkmamasına rağmen.
denizhelensarpberat mervekalkann bazı annelerde fazla yemek yeme istediği oluyor diye duymuştum bebek büyüdukce demek ki kişiden kişiye değişiyor normali nedir hiç bilmiyorum
mervekalkann denizhelensarpberat Ben onu vitamin eksikliğinden diye duymuştum. Şuan herhangi bir değerim eksik değil. Ama ilerleyen haftalarda bebek demir depolarını hızla tüketeceği için demir ilacı ve d vitamini vermişti doktor sadece onları kullanıyorum bir de folik asit var herkesin kullandığı.
denizhelensarpberat sarilale123 bende öyle çorba falan iste başka bisey yemekte istemiyorum et falan hiç yiyemiyorum doktor ye dedi ama yok yani kokusu beni alıp götürüyor başka yerlere hahshsh
denizhelensarpberat mervein14 bende öyle iştahla yemek yediğim günün akşamı da zaten mide yanmasıyla yaşıyorum o yüzden hemen 6 ay geçse de doğursam 😁
sarilale123 denizhelensarpberat ben kilolu hamile kaldığım için ne kdar almasam o kadar iyi, et yiyebiliyorumda tavuk kokusu bende aynı etkiyi yapıyo
mervein14 denizhelensarpberat Allah hepimize kolaylık versin bir tek dileğim var doğum yapınca yemek yemek 😅😅
mervein14 denizhelensarpberat nefsini öldürecek kadar az bişi iç ya bişi olmaz 🙅♀️ bende içtim valla arada ama aZ
denizhelensarpberat mervekalkann bende folikasit kesti doktor suan vitamin ve d vitamini kullanıyorum ama 2 hafta sonra bir daha randevum var bakalım Belkide yeterli gelmiyordur ilaçlar
cemreveminnosunannesi Çoook fena iştahsızlık yaşıyorum. Bulantı falan yok sadece canım yemek istemiyor. 5 kilo kadar verdim. 17. Haftadayım. İlk hamileliğimde kızımda da öyle olmuştu. Verdiğim kiloları alıp doğuma gitmiştim. Doğumdan sonra iştahım açıldı kilo aldım 🤣
denizhelensarpberat cemreveminnosunannesi istahsızlıkta işte insanı halsiz yapıyor bitkinlij oluyor hakkımızda hayırlıs olsun hahahahah