Tüm sürecimi sizlerle birlikte geçirdim. Çok olumlu doğuma gittim 40.haftamda fakat işler pek de umduğum gibi ilerlemedi. Sabah 8.30 da yatış için hastaneye gittim. Nst ye bağlandım2,5 cm açıklığım varmış. Suni sancılarla birlikte doğumu ilerletmeye çalıştık. 4cm olunca suyumu patlattı doktorum bebek kakasını yapmış ama riskli olmayınca biraz daha bekleyelim dedi. Zaman geçtikçe sancılarım daha da arttı. Sözde prenses doğum istiyordum. 6 cm açılma olduğunu söyledi son muayene ettiğinde ve bebeğimin başı yukarıda kalmış aşağı inmeyince spinal anestezi ile doğuma alacağım dedi doktorum, ben de o can acısıyla onayladım. Kısacası çektiğim acıyla kaldım. Hızlıca ameliyathaneye alındım. Beni hazırladılar iğne yaptılar, anestezinin etki edip etmediğini öğrenmek için ayaklarını salla dediler ayaklarım sallanıyordu. Göğüsten aşağısını da göremiyordum perde çekiyorlar araya. Sonra bir acı hissettim beni kesmişler ya da acı var mı diye kontrol ettiler sanırım ve canım yandı diyince herkes şaşırdı. Sonra doktorum geldi o geldikten sonra bir kez daha denediler sanırım ve ben acıyı hala hissediyordum. Uyuşmamışım. Ardından buhar gibi bir şey gördüm gerisi yok ve uyandığımı hatırlıyorum sadece . Genel anesteziyle doğuma alınmışım. Her şeyi uyanınca öğrendim ve genel anestezide şöyle bir şey varmış hasta uyansın diye ağrı kesici yapılmazmış tüm kesikleri hissederek onların acısıyla uyandım. Bu şekilde geçti ama çok şükür bebeğim sağlıklı, kucağıma alınca her şey geçti. Eeenn güzel en ağrısız doğumlar yaşarsınız inşallah