Canann18 Yarin allah nasip ederse dogum yapcam doktor sabah 07.00 acil polikinliginde giris yap. Dedi islemler nasil gerceklesiyor. Yasananlar genel olarak anlatabilirler mi?
snms Canann18 Canım soruna cevap veremiyorum ama neden sezeryan devlet sezeryan yapmıyor bildigim kadarıyla bazı durumlar dısında
Zelihaurgun Canann18 ilk gebeliğiniz mi ben iki sezaryen oldum ama özelde devlette yapıp memnun olan da çok tanıdığım var
AlyaSu Canann18 bende ilk sezeryan sezeryan diye tutturmuştum şimdi normal doğum istiyorum,ama bir sıkıntı varsa sezeryan olman gerekiyorsa birşey diyemem canım devlet isteğe bağlı sezeryan yapmıyor,30 hafta bitti 10 hafta kaldı bakalım nasıl olacak 😊
Canann18 snms belimde fitik oldugu icin zorunlu sezeryan olcam raporum var canim ama aneztesi spinal diyo sezeryanda ne tur sezeryan onu bende bilmiyorum
snms Canann18 spinal belden uyusturmaydı sanırım canım hakkında hayırlısı olsun umarım ağrısız acısız kurtulursun hayırlı doğumlar simdiden 🙏
Zelihaurgun Canann18 hayırlı uğurlu olsun canım korkacak bi şey yok belden bir iğne ile uyşturup bebişini çıkaracaklar bacaklarındaki uyuşukluk geçince her saat başı yürü hiç sezaryen olmuş gibi hissetmezsin kaç haftalıksın bu arada
Canann18 snms tesekkur ederim canim insallah ne olcak ne bitcek bilmiyorum yasayip gorcem insallah kizim saglikli olsunda