ucuncugeliyo Kizlar 37 haftaligim bugun cati muayenesi yapildi doktorum kan gelebilecegini ve normal oldugunu soyledi ancak anlamadigim şu; bu gelen kan nişan mi oluyor acaba
shd2025 ucuncugeliyo ben 36 da oldum ilk 3 gün lekelenme oldu yoğun şekilde sonra sümüksü geldi doktorum nişanın gelmiş dedi
ucuncugeliyo hilalaselll4 evet canim benim diger dogumlarimda hic nişan gelmedi boyle lekelenme de olmamisti sasirdim o yüzden
aysekizmaz hilalaselll4 hilalaselll4 peki sonra dogum başladı mi 34+ 2 parca geldi nişana benzer endişeliyim
aysekizmaz hilalaselll4 benimki daha cok erken peçeteye bulaşıyor aamaa parca parca da olsa bugün geldi. Umarım en azından 1 hafta geçer. Suyum gelmedi şiddetli sancıda yok
aysekizmaz hilalaselll4 bebeğim dogdu bu gece 4te 1 günlük olacak bilmiyorum neden olduğunu ama sancı ve ardından normal dogum gerçekten zor ama sonuçta bebeğinle buluşman inanılmaz guzel bir duyguymuş ❣️🤲
Dilaraclkalav aysekizmaz merhaba gözünüz aydın sağlıkla gelmiş çok şükür 😊 küvöze girdi mi? Kilosu nasıldı bunları merak ettim ben de 33+3 oluyorum bugün. Haftalar yakın diye merak ettim de
aysekizmaz hilalaselll4 teşekkür ederim iyiyiz cok şükür erken doğduğu icin daha bi üstüne düşmem gerekiyor kilosu haftasıyla uyumlu, emzirmemi istediler eğer almazsa yogun bakıma alacaklarmış o yuzden elimden geldiğince zorluyorum emmesine.