Aysun84 Kızlar iki gün önce afedersiniz silince açık kırmızı bir leke geldi akşamınada kahverengi geldi yine silince sonra kesildi hafif sarımsı bir leke oldu ve oda kesildi az önce yine sarımsı bir şey geldi silince bu yerleşme olabilir mi sizce 🥺
1cey Aysun84 yerleşme iki gebeligimde de kahverengi lekelenme şeklinde oldu, bence doktorunuza danışın içiniz daha rahat eder
emir05 Aysun84 Benım ılk gebelıgımde kanamalı oldu sımdı 5 haftalık yıne aynı. Kırmızı ve aşırı gelmıyorsa korkmayın dınlenın bıraz ınsallah bırsey olmaz
Aysun84 1cey yakın tarihte randevu bulamadım ama yerleşmeye benziyor mu bilemedim umarım yerleşmedir 🥺
Aysun84 emir05 iki günce kırmızı geldi sildiğimde akşamına kahverengi sonra bitti yerleşmeye benziyor mu sizce
glnzkrkmz Aysun84 kız kardeşimin de öyle oldu ve doktor ilişkiye girmeyi yasakladı sizde girmeyin ve kanama durur .durmazsa acile gidip bakabilirsiniz
emir05 Aysun84 yerleşme olabılır Benım daha çok geldı ıkı gündür kahverengı leke gelıyor bugün de geld. Yoğun gelırse kırmızı gelırse sıkıntı olurmus
emir05 Aysun84 ınsallah Benım de öyle bır yıl önce 16 haftalıkken kaybettık. Sımdı tedırgınım o zamanda kanama oluyordu sureklı yoruldum psıkolojık olarak yordu benı.
Aysun84 emir05 başınız sağ olsun 💐 bol bol dinlenin dikkat edin kendinize inşallah çok okuyun kendiniz 🤍