Elfidanur niiiii ne demek 🙂şuanın tadını çıkar sadece gerçekten korkma 🥰🤭🎀keşke bende o güne gerı dönsem hepsı ayrı tatlı
kizinaasikanne niiiii kafaya fazla takmamaya çalış doğal yolla doğum her zaman çok daha iyi bebeğe odaklan ilk doğumunsa daha fazla odaklanırsın ☺️ sadece onu kucapına sağlıklı bir şekilde alacağın günü hayal et mutluluk hormonu salgılarsın sana moral olur iyi gelir ☺️
medelas1 niiiii bende de var hatta hastane korkusu da başladı nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor insan her şeyi düşünüyor gerçekten
tatliheyacan niiiii ay bendee ama doktor bana dedi ki şuan sana suni versem çok zor olur 1cm Le acı çekme dedi sezeryana alırız dedi
Fatmanur_0416 niiiii rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hakkında hayırlısı olsun gülüm 😘🫶
Rumsamut Beni normal doğumda bebeğin oksijensiz kalması ya da doğru ıkınamamamdan kaynaklı bebeğin gelememesi korkutuyor. Ya bişeyleri doğru yapamazsam benim yüzümden bebeğin gelişi zorlanırsa diye düşünüyorum😔
niiiii Rumsamut ay bunu bende düşünüyorum ama yıllarca kadınlar yapabilmiş bizde yapabiliriz diyorum sonra
kavalakurabiyesi niiiii Baftaya doğumum var ve bende çok korkuyorum malesef bizim insanımız doğum travmalarını anlatmaya bayılır .