Gulsah7171 Mimnak aslında Beypazarı maden suyu içiyorum ben maden suyunu herkes soda olarak biliyor ya 😊
Busra280607 Gulsah7171 doktorum önerdi herhün mutlaka sade olan maden sularından bir adet içiyorum 31 haftalık gebeyim magnezyum kullanmama hiç gerek kalmıyor magnezyum açından çok iyi geliyor kramp uyuşma hiç yaşamadım inşallah olmazda 😊
Kbra20 Gulsah7171 evet banada doktorum günde 2 defa içebilirsin dedi bacak kasılmaları için iyi geliyor
Askkokuluyavrum Gulsah7171 benim de komşum günde 2 tane içmiş bütün hmilelik boyunca bebeğin kemik gelişimi icin iyi demişler MasAllah 4200 gr. 55 cm doğmuş 😂😂
Didemocak Merhaba arkadaşlar günde 1 maden suyu normal ama 2 3 biraz mideye ve anneye gaz yapabilir o yüzden benim doktorum tavsiye etmedi günde 1 adet dedi soda ile karıştırmayın üzerini dikkatli okuyun Beypazarı Kızılay bunları magnezyum oranlari gayet iyi meyveli soda çok zorarli ☠️ normalde de bebeğe de annelere duyurulur inş hepimize sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip eder rabbim
Candaan Gulsah7171 canim bende az önce doktordan geldim bana günde 2 veya 3 tane maden suyu içmemi söyledi tabi geçen ayda söylemişti faydası cokmuş
baykuskiz Gulsah7171 evet faydalidir 1 tane de karardir bence 2 3 cok gelir bana. Bi de doğal maden suyu tüketin. Meyveli soda falan bunlar iyi değil. Çok içemezseniz limon sıkın içine.
Elifffcik67 MYSR maden suyu asitli diilki 😁 gaz o genellikle karbondioksit gazı olur💁🏻♀️ Mineral bakımından çok zengindir ve tamamen doğaldır o yüzden de çok sağlıklıdır soda ve maden suyu farklıdır ama soda içmeyin🤗 birazda araştırın 😁
Aysesare Gulsah7171 mide yanmasına da çok iyi geliyor, dediğin gibi magnezyum açısından iyi 😊 bende içiyorum Maden suyu 😋😋😋
Faile10 Gulsah7171 bi doktorum iç dedi diğeride hiç bir işe yaramaz dedi herhalde içeriklerinden dolayı öyle söyledi ben sevdiğim için içiyorum arada
2prenses_masal-oyku MYSR sayın çok bilmişler doktorsun diyede genelde iyi olan bişeyi yasaklamanın manası ne 😂
denizcik Kızlaar hamilelikte maden suyu hakikaten de önemli. Zararı yok ama yararı var. Bir de malum 25. Ten sonra mide yanmaları başlıyor. O yüzden çok rahatlatmıştı beni. Ayrıca hepimizin yanlış bildiği üzere maden suyu asitli değil baziktir aslında. Günde 1 defa gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz☺️ Zaten doktorum da içebileceğimi söylemişti. Ben mesleğim nedeniyle genelde tükettiğim şeylerin içeriklerine mutlaka bakarım ama yine de doktora sormayı unutmuştum. O onaylayınca ben de günde 1 tane tüketmeye başladım.
Bsekvnz Soda derken bende maden auyunu kasettim, dr. Meyveliyi yararlı olsun diye içiyorsan bebeğine zarar verme hic icmee dedi.