Gamzeee__ fatbenya o olmazsa olmazim baş ağrısı favorim onu saymıyorum bile Allah yardımcın olsun anne💞
merve_tp beyzaygun henüz tutmadı belli değil :) haftaya belli olacak inşallah Alttaki anne bu hafta bebeğine hazırlıklara başlayacak
aayseunal cumcumberci tutmadı çünkü kendim yapıyorum herşeyi 😂 Alttaki kayınvalidesiyle çok iyi anlaşıyor 😂
mehmetselimannesi Zhde tuttu 🥰akşam iftars davetliyim birazdan gebe okuluna gidicem 🫠 Allattaki taze anne heycanla karnındaki bebeğin buyumuseni bekliyor 😁
Semanur_koroglu Zhde tutamadı çok kar yağıyor gezmeyi bırak kapıya çıksak yuvarlanıyoruz alttaki anne de bebeğin kontrolüne gidecek kesin
semiii Semanur_koroglu tuttu yarın kontrol zamanımız 😂 alttaki anne hamileliğin son zamanlarında ve bel ağrısı çok oluyor
dilosunuz semiii tutmadı daha 21 haftaligiz 😂 alttaki anne şuan bebisi karsisinda keyif kahvesi içiyor
RNurAts Tutmadı 😂 ama 30 haftalığız. Alttaki anne artık egzersizlerime başlayacağım ve düzenli bir şekilde yapacağım diyor ama bir türlü başlayamıyor. 😂