semahayall iremcansu35 içindeki boşluk hissi acayip oluyor , hafifledi hissediyorsun, bence en belirgin o
pablola ilkgozagrimhavinim ayyyy bende öyleyim bazen boğuluyorum sanıyorum bide kimseye derdimi de anlatmıyorum amma abartıyorsun bende de reflü var diyorlar ya böyle çakasım geliyor bi tane 😂 ömrümün sonuna kadar böyle geçecek diye düşünüyordum çok mutlu oldum 😂
ilkgozagrimhavinim pablola boşver bacım anlamazlar bi sen bi Allah bi de gebe anneler anlar halinden 😅 bebelerimize sağ salim kavuşalımda hepsi geride kalacak🤗
Semilk05 iremcansu35 yani ben olumsuz değil de rahatlama hafifleme ağrılar gitti bide bebek uanınızda olunca sizdeki değişikliği bile farketmiyorsunuz. Bi tek dikiş çok olursa oturup kalkarken dikkat edilmesi gerekiyor o yani
Hatice_00 iremcansu35 hemen başlamaz değişiklikler karnın gitmesi dışında yaklaşık dördüncü ayda da saçlar tutam tutam dökülür
Eylul1987 iremcansu35 ben hiçbir değişiklik hissetmedim eşimle gitmiştik kontrole onun işi vardı sen git ben gelirim kendim dedim bi baktım nst de suyum geldi