oznurrkoc Güzel annişlerim sonuçlar nasıl ben anlamıyorum da 🤭 ultrasonda ense kalınlığımız 1.3 çıkmıştı
ru_a6 oznurrkoc Asıl sonuç burda görünmüyor doktorun ekranına düşüyor bir grafik veriyor ona göre doktor yorumluyor
Kdz oznurrkoc konudan alakasız erkek mi bebeğiniz Instagram da görmüştüm beta hcg 50 altı erkek 50 üstü kız diye de doğru mu bilmiyorum
dgngr oznurrkoc burdan hepsini göremezsin. Özelse doktorundan sonucu alabilirsin. Devletse labaratuara gidip alabilirsin.
oznurrkoc Kdz cinsiyetini henüz bilmiyorum şuan 15 haftalığız 18inde randevumuz nazlı yavrum gösterirse öğrenecem inşallah ama o beta hcg değerini ben ilk öğrendiğinde ki değer olarak duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ilk öğrendiğimde de 81.5 ile öğrendim
hilalpkgz Bazı değerlerim düşük gelmiş risk taşıyor fetal dna istedi doktor başına böyle bir durum gelen var mı?
Glyk hilalpkgz hangi değerlerin düşük çıkmış risk oranı nedir bide down sendromundan mı şüphelendi içinizi ferah tutun bende de risk çıktı ama fetal DNa temiz geldi
dgngr oznurrkoc randevun olmak zorunda değil. Test sonucunu al, doktora gitmeden evine dön. Yapay zekaya sor. O açıklasın. İstersen doktoru bekle tabi
hilalpkgz Glyk ikili tarama cut of eşik değeri diye geçiyor 1/140 normali 1/250 imiş fetal dedi sizin nasıldı
Glyk hilalpkgz benim ikili de sorun yoktu 1/1947 gelmişti fakat üçlü taramada 1/384 çıktı böyle olunca fetal DNA ya karar verdik çok şükür temiz geldi detaylı ultrasonda da sorun çıkmadı