anonimhesappp 5+2 bozuk kese kesin düşük yaparsın dedi. Beta düzensiz artıyor. Bunu yaşayıp sağlıklı ilerleyen var mı ?
nishh anonimhesappp merhabalar 5+6 da kalp atışı yoktu beta düzenli yükselişteydi ama doktorum banada kese pek iç açıcı değil demişti şimdi 22 haftadayiz beta nasıl düzensiz bir düşüp bir artıyor mu anlayamadım
endlesslove1 anonimhesappp ben varım 👋 Kesenin şekli ince uzun düşük riskin var dedi sonra aşağı yerleşmiş kanaman olursa bekleme acile gel düşebilir dedi progestan kullandım dikkat ettim ev işlerinde vs. Şuan 17 haftalığız
Bumah anonimhesappp betaya bir kere bakıldı onu bilmiyorum ama bana düşük dedi yüzde 90 oğlum şuanda 5 aylık çok ballı bi küçük adam gönlünü ferah tut Allaha bol bol dua et
anonimhesappp nishh İçinde yolk sac var mı hiçbirşey demedi sadece direkt kese bozuk düşük yapacaksın dedi. 4+2 690 4+4 1080 4+5 1304 5+0 2079 5+2 3195
nishh anonimhesappp daha yolk salkaci olmayabilir benimde yoktu 5+6 da 10 gün sonra tekrar gel dedi o zaman gördü inşallah gönlünüze göre olsun bir de betaniz düzensiz ve kötü değil şahsi fikrim ya başka Dr a gidip bir görüş almanızı öneririm
endlesslove1 anonimhesappp yok ben bir kere baktırmıştım doktor sürekli bakmaya gerek yok demişti sonra kesem gözüktü ondan sonra normale döndü
fatmaa51 anonimhesappp iyide artışınız gayet iyi yani kese bozukluğu eltimde de vardı ama şuan kızı kucağında gayet saglikli moralinizi bozmayın