Ftmn123- Kızlar bu testi yaptım ilk 2-3 dakika da pozitif çıktı silik fakat adetten bir gün önce de adet oldum ve adetten bir gün önce yaptım neden böyle oldu anlamadım bugünde adetimin 4. Günü sabahtan beri yok kesildi?
HunilerBenden Ftmn123- Bu marka yalancı pozitif veriyor. Başka markayla daha yapsaydınız keşke, yine de kan verin kesildiyse
rabiatr Ftmn123- yoğun bi şekilde kırmızı bi kan geldiyse adettir yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi oluyomuş ben hiç yaşamadım ama öyle 3 4 sürmez diye düşünüyorum
Sarkac Ftmn123- bende artimedin erken gebelik testini yaptım hafif çizgi çıkardı ama emin olamadım yarın bat bakalım olcakmiyim sizin qdetiniz nasıldı yoğun mu
Ftmn123- HunilerBenden Birde ben inanırmısın çeyrek olmayan bir idrarla yaptım testleri oyüsden miratech ultra hassas gebelik testi negatif çıktı fakat artimed gebelik testi yaptım ve ilk 2 dakikada pozitif çıktı anlamadım ya?
Ftmn123- rabiatr İlk 3 gün sürdü bugün yok olmuyorum daha,ama artimed kaset testte neden silik pozitif çıktı valla bilmiyorum
tortillam_ Bende burada öğrendim yalanci çıkardığını. Regl 5 gun gecikince bende pozitif verdi. Ama normalde de reglim 3-5 gün gecikmeli olur
rabiatr Ftmn123- evet resim de var gibi duruyo hatta kaset testler pek yanılmazda bi ürün sabah ilk idrarla tekrar yapın bakalım