merylii_ 1Ali okuyup üfleyim sana burdan bir şeycin kalmaz bacımmmm, bende oğlanın odasında serildim o oynuyo ben yatıyorum ölü toprağı atılmış gibi üstüme 😂😂😂
beautiful_ Şimdi sıra bende 😂😂 @bsrbrkysr184_ @ikiprensesannesi___ @eslem2121 @Deleted33000 @kimchikimdi @kartanesi___ demirrleydi_ @sevimlipandahii @deletedmom43191 @Alya05 @saziment hd_d @060436 @sevimlipandahii QueenBahar_ @myangelson @yasemincel65 @LadyX @hilalaselll4 @Fatma_furkan1996 Hepiniz iyiki varsınız hepiniz destekçim oldunuz hayatımda tanımadığım insanların dertlerime ortak olması bana çok mutluluk verdi iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum bir kaçı ile özel konuşmam da oldu bazıları olmadı darısı diğeri ile özel konuşma başlatma ümidiyle iyii ki varsınız 😘🥰❤️ Unuttuğum varsa kusura bakmayın bebişim de size yazarken hareket etti oda size selam söylüyor
QueenBahar_ Ben başlıyorum Bismillah 🤭💛 @eslem2121 @kimchikimdi @ikiprensesannesi___ @sevimlipandahii @Havin49_ @NaimeYilmaz @Gokturkmom_ @hd_d @demirrleydi_ @bsrbrkysr184_ @bebeklerim__ @busra34__ @beautiful_ @Yazmelegi_ @vanilya_kokusu_ @yasemincel65 @saziment @Alya05 Hepsine bissuru 💓 💓 💓,💖💖🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
1Ali QueenBahar_ yolla bacım yolla misafirliğe gidicem birde beş karış suratla gidersem arkamdan gelecek lafları düşünemiyorum 🤣
1Ali QueenBahar_ maşallah cuma gününden beri mutfağa girmedim her gün biri çağırıyor 🤣 kocamın tarafı sağ olsun😝
Alya05 QueenBahar_ saol canm evet çok kötü hasta olmuşlar mina okulda üşüttü evde Alya ve reyyan bulaştı Reyyanı yatırdık bugün alyadua da evede buhar alıyor