Mege_Adanisa vanilya_kokusu_ hayır aşkım ismini değiştirdim dolundu dollundu oğlum illa benle doğacak kardeşimin ismini yap dedi ondan değiştirdim 😘
060436 beautiful_ oy maşallah bebişimize bizde seni çok seviyoruz iyiki seni burda tanıdım hayatın boyunca bütün güzellikler senin olsun kuzum sende iyiki varsin 🥺🥰🌸💞💞💞
merylii_ 1Ali ben Gökalp ve çok erken bir dönemde uyku eğitimi vermeye başladım o yüzden bazen ayarı kaçsa da mesela dün akşam gece ikiye kadar falan uyumadı genelde uyuyor😇
1Ali merylii_ aman maşallah bacım🧿bizim diş telaşı hiç bitmedi geçen ay bütün dişleri çıktı çok şükür sadece en arka azılar kaldı onlarda 3yaşına kadar anca çıkar. Profesyonel destek alıcam bakalım uyku eğitmeni araştırıyorum
merylii_ 1Ali kesinlikle al balım ben aldığım için çok minnettarım gerçi ben 8 aylık falan başladım. Gece beslenmesini yaş demeden bitirdim falan o yüzden kolay oldu biraz daha😇
Mege_Adanisa vanilya_kokusu_ evet canım 🥹ilk oğlum da sezeryandı 13 yıl sonra tekrar sezeryan Rabbim yardımcımız olsun 💜