beautiful_ Evet kızçelerim etiketleyin son zamanlarda çok konuştuğunuz muhabbetinden hoşlandığınız kişileri 😂❤️
Mege_Adanisa beautiful_ henüz yeniyim ama kendime göre samimi ve içten bulduğum @LadyX @beautiful_ @penbe_karisi @Kartanesi @Vanilyakokusu @suragungor Var bi kaç kişi daha aklıma gelmiyor 🙈
deletedmom43191 beautiful_ ilk baş sen @QueenBahar_ var kiymetlim 🥰 @LadyX sevdicek 😍 @Herseydenbiktim güzelim 😍 @Baklavaseverim 😘😘
Havin49_ beautiful_ @LadyX @beautiful_ @Rabiul @Yazmelegi_ @kurkmantosuzmadonna @deletedmom43191 @penbe_karisi @Fatma_furkan1996 @Gokturkmom_ @Herseydenbiktim @hd_d @htc5858 @kartanesi___ @juli_naz @ikiprensesannesi___ @bebeklerim__ @Bumah @QueenBahar_ @demirrleydi_ Ve ismini girmeme rağmen çıkmayan bacılarım @eslem var bacım sen kendi biliyorsun
hd_d @beautiful_ @Deleted33000 @eslem2121 @sevimlipandahii @Bu0 @LadyX @penbe_karisi @Herseydenbiktim @kartanesi___
deletedmom43191 beautiful_ daha cok var listem kabarık fakat onlar beni yazmadan ben yazmak istemiyorum
yasemincel65 beautiful_ @beautiful_ @eslem2121 @kartanesi___ @Herseydenbiktim @kartanesi___ deletedmom43191 @saziment @QueenBahar_ Ve daha ismini hatırlayamadım nice bacıya selam olsun ☺️