yarennn1 Öneriniz var mı gittiğiniz memnun kaldığınız bir doktora Fatma hanımı araştırdım tatlı bir bayana benziyor yardımcı olurmusunuz 🌸
hadiye28 yarennn1 bende şuan esenler Medipole gidiyorum ama Avrasyayada muayeneye gitmek istiyorum arkadaşım Hatice hanıma gidiyor
htcbebek hadiye28 Esenler medipol nasıl önceki doğumumu orda yaptım uzun zaman oldu doktorum da yokmuş artık hastane de
merve_tp Atilla beye tavsiye etmiyorum. Kendim deneyimlemedim ama işinin ehli çok olduğunu düşünmüyorum. Duruşunu da sevmedim. Forumda arattığınızda birinin bebek kaybıyla ilgili yorumu var. Hatice hanıma daha önce kadın hastalıkları için gitmiştim. Tatlı bir kadın arkadaşım da onda doğurdu.
yarennn1 merve_tp Evet Atilla bey için pek iyi yorum okumadım kuzenim onda doğum yaptı ikinci bebeği içinde ona gidiyor memnun kaldı kişiden kişiye değişiyor sanırım anlayamadım ama yorumlardan ön yargılıyım🙈🤷🏻♀️
hadiye28 htcbebek bugün ikinci muayeneme gittim burcu hanıma muayene çok hızlı geçiyor bebeğin eli yüzünde diye kontrolde bakarız dedi sancı odasına eş giremiyor ve doğum odaları diğer ameliyat olanlarla aynıymış oyuzden değiştirmek istiyorum
yarennn1 ebraryl yok ilk defa duyuyorum Allah korusun artık neye kime guvenelim şaşırdım Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻
senabsr Merhaba, Fatma hanım da takipliyim ben de. 16 haftalık gebeyim. Bu süreçte çok net bilgilendiriyor kendisi, emin olmadığı bir bilgi paylaşmıyor. Ben oldukça memnun kaldım kendisinden
hadiye28 senabsr Hatice hanıma da arkadaşım gidiyor eğer değiştirirsem ikisi arasında kararsız kaldım çünkü değiştirdiğim zaman devam etmek zorundayım 33 haftalık oldum🫠
yarennn1 hadiye28 o kadar sakin o kadar pozitif tatlı bir bayandı ki çok içime sindi erken doğum riskim olduğu için korkularla gitmiştim çok şükür memnun kaldım pozitif çok güzel geçti 🌸🐣
senabsr hadiye28 tercih meselesi tabii ki Hatice hanıma hamilelikten önce bir defa muayene olma fırsatım olmuştu ilgiliydi. Fakat Fatma hanımın yeri bambaşka🥹 bugün muayenem vardı tecrübesi bilgisi yönlendirmesi işinin ciddiyetinin yanı sıra yeri geldiğinde abla gibi yaklaşması benim çok hoşuma gitti açıkçası🫶🏻
yarennn1 hadiye28 bir 15 dk falan kaldık sanırım herşeyi detaylıca söylüyor zaten yeterli oldu süre 🌸
yarennn1 hadiye28 gerçekten öyle bu süreçte insan kasılmadan cekinmeden sorularını sorsun cevaplar alsın istiyor🤷🏻♀️