Selim_Alparslan sevimlipandahii 9 sene önce çeyizime almıştım 1 2 sene kullandim başkasına vermiştim modası geçti
kaya_kaya sevimlipandahii bende aynısı var alacaksan beyaz alma çok lekeleniyor özellikle çocuk varsa evde 😅😅
sevimlipandahii kaya_kaya rabisssk Kız momdaki tüm annelerde varmış 🤭❤️🩹 Teşekkür ederim yorumunuz için
rabisssk sevimlipandahii bende var buna benzer ama battaniye olarak değilde yatak örtüsü olarak kullanıyorum çoğunluk gündüzleri yatağı kamufle ediyor ekdjekdkd
sevimlipandahii dilan231 tamam teşekkür ederim Benim yatak odam kantry model bohem pek olmaz ya 3 yıldır var 😂
kaya_kaya sevimlipandahii 2019 da evlendim çeyizime almıştım genelde çeyizlik oluyor ya bunlar ondan herkeste vardır, 😅
Busranur_mnts sevimlipandahii beğendiysen al canım bana komşu hediye etmişti çeyiz için aldım hiç kullanmadım tarzım değil anneme geri götürdüm sonra evde yer kaplıyor dşye bi de pembeydi benimkş 😂
Hatice_00 sevimlipandahii aynısından bende var battaniye değil yatak örtüsü olarak kullanılıyor ilk zamanlar her tarafın kedi gibi tüy oluyor üstüne yatarsan
minikayperi sevimlipandahii Çok hoş bendede var hatta ben tersini serip çok bebek çekimleri yaptım oğluma fikir olsun 🌸