ebrudefnee sevimlipandahii bende bunun sütlü kahve rengi var bende yatağı topladıktan sonra felan yada misafir geleceği zaman yatay üstüne seriyorum hoş duruyor ben 4-5 sene önce almıştım fiyatını hatırlamıyorum ama 1500 uygun bence nevresim takımları bile pahalı şimdi
myangelson sevimlipandahii bunlar battaniye değil de daha çok yatak örtüsü olarak kullanılıyor bence 😅 bir de artık eski moda kaldı bunlar bence ya yani yeni gelin yataklarına falan alınıyordu 6-7 sene önce ben evlenirken 🥲 hatta o zamanlar bile artık bunlar kalkıyordu 🥲
Elisa0110 sevimlipandahii al kız al güzel neyi var moda diye dayatılan şeyler çok mu güzel sanki herkesin kendi zevki tercihi
kaya_kaya sevimlipandahii bende aynısı var alacaksan beyaz alma çok lekeleniyor özellikle çocuk varsa evde 😅😅
sevimlipandahii myangelson çok modayı takip eden biri değilim açıkçası alıyorum beğeniyorum 😂😂 Hehh işte yatak örtüsü olarak kullanılabilir mi acaba ben daha çok öyle kullanmak isterim Danteli falan varya ,😄
myangelson sevimlipandahii bende çok takip etmem ama internet olduğundan ne moda ne değil az çok görülüyor illa 😅😅 Kullanılır zaten dediğim gibi battaniye olarak kullanması daha zor 😅
sevimlipandahii lotusflowers Ya ben beğendim ya 😂😂😂 yatak örtüsü olarak kullanilicaksa da alırım sanki 😄