kesinlikle katılıyorum çayırbaşı hamidiye Etfal çok iyi normal de özel hastane de takipliyim ama malum ücretlerden dolayı testlerimi devlette yaptırıyorum detaylı ultrason için Şule hanıma gittim ben de çok güzel ilgilendi bebek uygun pozisyonda olmamasına rağmen bekledi 3 defa muayene oldum detaylı ultrason için tüm organlarını görene kadar uğraştı merdiven çık gel birşeyler ye gel vs ama Seyrantepe hamidiye Etfal vasat bu konuda hem çok kalabalık hem de doktorlar başlarından savar gibi davranıyor eşimle kan uyuşmazlığımız var 28. haftamdayım bu iğneyi vurulmak için hastaneye gittim doktor benden tahlil istedi yaptırdım sonucu çıktıktan sonra çayırbaşı acil de iğneni yaptır dedi gittik ama sonuç çıkmamıştı biraz geç çıkar dedikleri için hastaneden ayrıldık eve dönüş yolunda acildeki hemşire beni arayarak sizden eksik kan alınmış tekrar kan vereceksiniz testleriniz yeterli değil diye aradı Seyrantepedeki kadın doğum doktoru yağmur hanım eksik test istemiş prosedür de mutlaka ikisi birlikte yapılan testlerden sadece bir tanesini istemiş böyle bir amatörlük düşünün hastaneye geri döndük mecbur eksik testi yaptırdım ama sonuç geç çıkacağından yarın iğne yaptırmak için tekrar gitmek zorundayım sabah 10.50 de evden çıkıp akşam 19.10 da eve girdim bunlar yüzünden