yucellirem sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Ben 25 yaşımda resmi nikahla evlendim ama düğünümüzü 26 yaşımdayken yaptık. Ben polikistik over olduğum için bebeğimin zor olacağını düşünüp düğünden 3 ay sonra gittim hastaneye bir yıllık evliyim olmuyor diye :) neyse tam tedaviye başlıycaz böbreğinde Taş çıktı yarım kaldı, tekrar süreci başlatıcam korona oldu korkup gitmedim hastaneye, sonra polislik sınavına hazırlanmaya karar verdim kilo verdim hamile kalmışım farketmeden ama o dönem glifor kullanıyordum, hamile olacağımı hiç düşünmediğim için saçma sapan şeyler yapıyordum polislik olmadı doktora bir gittim yine tam tedaviye başlıycaz doktor düşük yapmışsın on gün sonra gel dedi betamı takip edeceklerdi beta yükselmeye devam etti ama sonra durdu bir ay aynı sayıda kaldı kürtaj oldum, sonra yine tedaviye başladım tam aşılama evresine geçicem 3 ay üst üste klomen kullandım yumurtam oluşmadı doktor kilo ver dedi, kilo veremedim neredeyse üç yıl, sonra mide balonu taktırdım sadece 7 kilo verebildim. Mide balonunu çıkarttıktan sonraki gün tüp bebek tedavisine başlayacaktım doktor beta hcg ver öyle gel dedi, bir verdim 12295 şok oldum. Ama anestezi aldım bir gün önce çok korktum şükür ki şuan 19+4 günlük olduk hala korkuyorum birşey olursa diye inşallah olmaz. Bu arada bu saydıklarım 8 yıl içinde oldu. 3 aydan sonra uğraşmaya başladım en son 8. Yıl kendiliğinden hamile kaldım çok şükür.