beautiful_ Oğluşum 4, 5 yaşında Trendyoldan alırdım sürekli ama yok birşey bulamıyorum önerdiğiniz kıyafetler var mı açığım ve ben kıyafet beğenemiyorum yardım yardım diye çığlık atıcam en son 😂
1cey beautiful_ bende bulamıyorum, böyle renkli çocuk kıyafetleri istiyorum çocuk gibi giyinsin diye ama klasik hep aynı🥲
Bumah beautiful_ çocuk giysilerini öyle saçma sapan yapmışlar ki büyümüşte küçülmüşler gibi bende papyonlu bi takım almak istiyorum ilk bayramamız olucak ama bende bulamıyorum😀 ya kumaşı kötü ya aşırı uçuk fiyat hiç normal bi tane denk gelmedi
vanilya_kokusu_ beautiful_ ya bayram için bende kızıma bişey almak istiyorum bulamıyorum ya 😂 ben evde olacam bayram günü🐣👶🏻🤱🏻 bari babası onu gezdirsin 🥹💖
seher_3590 beautiful_ ayy yalnız değilmişim sevindim😃benimde 6 yasinda kızım var 2 gundr bütün sayfalara bakıyorum içime sinmiyor ya beden yok ya aşırı pahalı sinir oldum
beautiful_ 1cey evet ya bide açık renk hiç istemiyorum oğlum bir damla su deyse hemen değiştir diyor ama Yok ebebekte de bulamadım civilde de
1cey beautiful_ bende burda bekleyeyim valla cıvıl cıvıl çocuk gibi kıyafetler tulumlar çok istiyorum😅
Bumah beautiful_ evet ya çok saçma çocuk zaten 1 kere giyicek o para da verilmez 😀😀 ben hayatta vermem gidip e bebege falan bakıcam 300 400 e bulurum inşallah 😀
beautiful_ vanilya_kokusu_ yok anam yok nereden bakıcam bilmiyorum buralardan çok nadir kıyafet alırım oğluma soğuk da oluyor buralar belki biraz gezer amcası ile falan ama bulamıyorum kıyafet
hulyalarda Bumah ben geçen gün baktım sadece üst giyimin fiyatı 600 TL’den aşağı yoktu inşallah bulursun🥲 civil ve LC wakiki daha uygun olabilir
hd_d beautiful_ Hahahah bendeee çok hevesleniyodum kız elbiselerine falan şansimiza papyon kravat düştũ hahahah🤣🤣🤣
senaninannesi_ beautiful_ lcw defacto falan oralara bakabilirsin e bebek küçük gelebilir oğlunuz için 🫀
beautiful_ QueenBahar_ civile de baktım LCW Waikiki indirip ona da bakıcam varmı böyle güzel dediğin kombin