betulmommy Gizliyim yani herhangi bir sıkıntı yoksa 32-33 gibi hazırlayabilirsiniz kafa rahat oluyor hem
gfc02 Gizliyim şuan 23 hafta 4 günlüğüz 30 haftalık olunca inşallah hazırlıyacağim sizde bence şimdiden yavaş yavaş hazırlayın
ru_a6 Naçizane tavsiyem 32 den sonrasına bırakmayın hafta ilerledikçe yapmak ağır geliyor nefes nefes kalıyor eğilip kalkamıyorsunuz. Henüz hala ağırlaşmamışken yapılmalı ben 36 da hazırladım çok zorlandım
_leylaugur ru_a6 kesinlikle haklı ve doğru bir yorum şu an 37 yim ve hala hazırlayamadım hem stresi ayrı hem ağırlığım ayrı sıkıntı
happybusey Gizliyim evet canım yıka utule köy kıyafetleri 34-35 gibide çantayı hazırla bekletmenin alemi yok gün geçtikçe agirlasiyoruz
ilkgozagrimhavinim Gizliyim bizde 29+1 olduk. Alışverişi yeni tamamladım bende. Yavaştan yıkamaya başlarım ütülerim diye düşündüm. Bayram sonrasıda 32 oluyorum o haftada hazırlarım diye düşündüm. Şimdiden ağırlaştım. Daha fazla ertelemek istemiyorum. 32 ideal gibi geliyor bana.
ilkgozagrimhavinim Gizliyim ama tabii benim zorunlu Sezaryen olacak. 37-38de alacak bebeği. Ben 37 gibi düşünüyorum. Nisan 27 haftası doğum olsa, 55 günüm kaldı. Anca toparlarım sanırım.
minnosss58 Benim şuan 32+4 haftalık, bayramdan sonra çantamı hazırlamayı düşünüyorum yani bayram günü tam 35+0 olacağım bayramdan hemen sonra yıkayıp hazirlasam geç mi olmuş olur bana akıl verir misiniz ne yapacağımı bilmiyorum