hulyasya87 Mağazacılağa başlamıştım ilk iş deneyimim sene 2012 falan 😅 içeri iki kişi geldi bayan ve adam bunun şu bedenini alalım dedi , kadın.bende adamı gostererek oğlunuzamı dedim . O benim oğlun değil sevgilim demişti. Çok utanmıştım 😂
Nisannurr Kabız olmuştum ama felaket bi ağrım vardı hastanelik olmuştum. Aynı gün kayınvalideye yemeğe gitmiştik kayınbabam bana etin yağından ye demişti çok utanmıştım 😂😂
ziarss kurkmantosuzmadonna kız kardesimin düğününde ilk danslarını yaptılar sonra damat duvağı açıp alından opcekti ben kardeşime bişey söylüyorum hiç aklıma gelmedi duvak açıp opcegi o an herkes bana baktı damat ben accaktim dedi hala ilk gün ki gibi utanirim
naranta esimle istanbul’a gelmisiz metrodan inip aile evimize gecicez arada 10 dk ya var ya yok… buyuk kucuk ne varsa altima kacirdim esime birden donup BEN GALİBA ALTİMA YAPTİM dedim ve paytak paytak yurumeye basladim. adam yarildi tabii ama ben utanctan kipkirmizi… eve tam 20 dkda yuruyebilmistim ve surekli AKİYO MU diye sorup kontrol ettiriyordum. cok rezil bir durumdu😭
srysmy Geçen ay 7 saatlik yolculuk yaptık otobüsle annemde vardı son durağa kadar iyiydi her yerde mola verdi en son bizim şehre gelince karnımdaki bebiş de baskı yaptığı için son 5 dk da inanılmaz wc ihtiyacı hissettim otobüs durunca anneme valizi sen al ben gidiyorum dedim koştur koştur wcye gittim wcnin ışığı yanmıyor sıkışığım ya hiç telefondan feneri açayım da demedim zaten telefonu da anneme bırakmışım sadece para aldım yanıma girdim içeri pantolonu indirdim oturur oturmaz şırr diye gitti zaten pacamda bı sıcaklık hissettim hatta ayakkabima doluyordu bı kalktım tüm pantolon sırılsıklam meğer klozetin kapağı kapaliymış öyle oturup yapmışım üstümdeki de açık renk gri bi pantolon baya belli oluyor o wcden nasıl çıktım koştur koştur tuvaletci abi görmesin diye bide arkamdan bagirmaz mi bacim bacım diye duymazdan geldim annemin yanına gittim koştur koştur yine belime hırka felan bağladık ama bide minibüsle eve gitcez 1 saatlik yol da öyle var paçalarım ıslak kokuyorum 😅 geri wcye gidip valizdeki kıyafetlerle değiştirmeyede utandım bu arada saat de geç gelip bizi alabilecek kimse yok taksi tutsak küçük araç orda daha çok kokarım felan utana utana öyle minibüse de bindik otursam ayrı dert oturmasam ayrı dert ayakta kalsam paçalarım görünecek otursam koltuk islanacak midem bulanir diye tasidigim poşeti koyup oturdum neyseki🤣 kokuyor diye kimseye bakamıyorum gömüldüm olduğum yere Allah’tan ilk durakta bir sarhoş bindi de benim kokumu bastırdı annemle birbirimize bakıp gülmemek için çabalıyoruz felan baya komikti ayakta 2 kız vardı sarhoşun ve muhtemelen benim kokunun karışmasıyla gitcekleri yere varmadan daralip indiler yazık ama napayım istemeden oldu tuvalette ışık olmaz mı hiç de benim suçum değil nerden bileyim klozetin kapağının kapalı oldugunu😆
happyela kurkmantosuzmadonna Ahahah çok benzerini bende yaşadım 😅 Çalıştığım yerin caddesi polislerin 2 saniye bile araba durdurmadığı bir yer vızır vızır polis kaynıyor. Eşim beni işten almaya geldi. çıkış saatim 22 saat 21.50 eşim hadi polis var polis duramıyorum çık diye darlıyor. Neyse ben müdürden 10 dk erken çıkayım diye izin aldım. Koşturarak gittim bindim arabaya eşime kızıyorum polis de polis babamın dükkanı sanki ne darlıyorsun geç gelseydin hemen ceza yazacak sanki polis diyorum. Soluma asla bakmıyorum tabi 😅 Yürüsene hadi dedim o sırada sağ kapı açıldı trafik polisi hanımefendi galiba yanlış oldu dedi ben daha ayyy nolur ceza yazmayın şimdi gidiyorduk diyorum Hanımefendi yanlış bindiniz galiba dedi solumdan bir kahkaha koptu bi döndüm polis 😅 ben salak trafik polisinin arabasına bin 😅😅😅😅 ayyyyy pardon diye bir kaçışım vardı hahdjwıwjshs 😅😅😅😅😅 hala aklıma geldikçe gülerim 😅😅😅
zeyynb kurkmantosuzmadonna okurken sınav döneminde çok yorgundum ve uykusuzluğa hiç dayanamıyordum otobüsle 1 saatten fazla gidiyordum okula. Bi gün ayakta dikilirken direğe sarılıp uyuyakalmışım şöforün fireniyle savruldum biri tuttu ama kim hatırlamıyorum 😅 yine aynı dönem bu sefer oturduğum yerde uyuyakalmışım yanımda benden biraz büyük bi erkek oturuyodu uyuyunca bi güzel omzuna yatmışım 🤣 yarım saat falan öyle uyumuşum inerken beni dürttü ben inicem artık uyanır mısınız dedi ben noluyo diyene kadar indi gitti Allah’tan. Sonrasında kendi kendime utandım otobüsten inene kadar 😅
benimsin21 kurkmantosuzmadonna Hemen dün başıma gelmişti bu olay. Pilavım çok güzel olduğundan üvey kaynanam fln çağırdılar beni işte gel yemek yapmamıza yardım et diye misafir çağırmışlardı. Pilavı bir güzel kızarttm sonra tuz ekliycm diye yanlışlıkla toz şeker ekledim🤦🏻♀️yetmedi suyunu da ekledim birden elimi ağzıma götürdüm tattm tuz değil toz şekermiş😐yerin dibine girdim nasl söylesem bilemedim. Söylemesem de olmazdı valla şeker koymuşum dedm hemen fark ettik Allahtan döktük suyunu üstten tekrar su kaynattık şeker tadı fln kalmadı ama çok utandım.
rosamomy Kabin memuru olarak çalışırken muhabbet ederken yanlışlıkla gülme sesimi PA den yolculara dinlettim 😀😀
Morkelebek26 kurkmantosuzmadonna ahhaha cok iyi ya 🤣🤣 o an adamın şoku seninkini sollamıştir 😂😂 bende anlatayım eşimle sahilde yürüyüş yapıyorduk elele yürüyoruz bi yandan sohbet ediyoruz sonra elimi bıraktı tabi ben üstünü feln duzeltcek düşüncesiyle hiç ona bakmadan yürüyorum bu arada hala konuşuyorum bisiler anlatıyorum elimi uzattim tutan yok cevapta yok başladım kızmaya niye cevap vermiyorsun elimi tutmuyorsun diye tabi hala bakmıyorum yanimda sandigim için yanima bi dönerim ki yabancı bi adamla gozgöze geldim utancımdan yerin dibine girdim kusura bakmayin dercesine gülümseyip kafa eğip hemen uzaklastim 😂 arkamı tamamen dönüp bakarım ki eşim ayakkabı bagcigi bağlıyor geride insan bi söylemez mi 🤣😂 bide bna ya tutsaydın elini diyor söyleseydin o zamn ben ne bilim sonra cok gülmüştük ama o anki utancim 😂😂😂
kurkmantosuzmadonna Morkelebek26 adam da en az benim kadar şok olmuştur. Düşünsene arabanda sakince sigaranı içerken pat diye bir kadın gelip yanına oturuyor. 😂 Yaaaa seninki de çok iyiymiş. Ne gülmüşsünüzdür sonradan. 😂