Momlife_ Hamile olduğum için oruç tutamıyorum tek olunca da canım bişey yemek istemiyor ama yemem de lazım her gün ne yiyeceğimi şaşırdım önerilerinizi bekliyorumm😂
orhismommmmmm Momlife_ valla bende aynı durumdayım kaşar yedim zeytın yedim. Helva yeşillik ve muz yedim sadece 😂
Busra5222 Momlife_ ben bugün ıslanaklı krep gibi birşey yaptım peynir ve zeytinle yedim. Canım ne istere pratık onu yapıyorum üşeniyorum kahvaltı yapmaya.
Momlife_ orhismommmmmm bazen bende senin gibi atıştırıyorum öyle ilk zamanlar çok güzel dolu dolu tabak yapar yerdim artık çok saldım çocuk da zayıflıcak diye de korkuyorum 😂😂
Momlife_ orhismommmmmm ekmek ya da pide arasına peynir domates salatalık koyunca da doyurucu oluyor tavsiye ederim
Momlife_ orhismommmmmm kurkmantosuzmadonna biriciginannesi donovan26 Teşekkür ederim hepinize ne yapsam ne yapsam diye düşünürken aklıma yumurtalı ekmek geldi 2 dilim yaptım tereyağında kızarttım 😂 yanında salatalık lor peynir yeşil biber biraz da ceviz yedim hazır portakal suyu bir de şifa olsun bebişime 🥰
biriciginannesi 1 tane haşlanmış yumurta Ekmek arası domates kaşar peynir Kahvaltı olarak yaptım canım pek birşey çekmiyor bugun
Momlife_ orhismommmmmm 5.5 galiba 😂😂 22+5 haftalık ay olarak ben çok hesaplayamıyorum yaaa ne zaman 6 ay olacak
Momlife_ orhismommmmmm kimi 24te 6 ay diyo kimi 23 ben anlamadım yaa henüz 22+5 işte kafam basmıyo sayısal hesaplara😂