fethiye6615 sefbus Bir defa karna bakınca net belli oluyor sonra sürekli idrar varmış gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum bir şey yok
Frhnemkli burcu07__ ben hâlâ öğrenemedim cinsiyetlerini canım bulunduğum şehirde cihazlar kötü hastane iyi deyil cuma kontrolüm var bilkentte İnşallah o zman gösterirse öğrenirim
ece99sultis20 haticetasciaskr 5+3 de iki tane kese vardı ultrasonda ama karından gözükmeyebilir diye vajinal bakmıştı doktorum
nurselingezmen1gmailcom Kızlar bende tek yumurta ikizie hamıleyom inşallah vakti zamanı gelince gelişimlerini tamamlamıs sağlıcakla alırız yavrularımızı cinsiyeti daha belli dehıl buugn 7 haftalık 5 gunluguz
ikizleribeklerken_ 01016666 13. hafta da öğrendik biz. Fetal dna testi de yaptırmıştık ama ikiz olduğu için net belirtilemiyor cinsiyetler.ultrasonda bakıldı ve %85 iki erkek dedi doktorumuz , 16. hafta kontrolünde net iki erkek olduğu kanıtlandı 🫠🫠
ddilara_ pengumommy gerçekten büyük şok olmuştur sizin için 😂 ben de bugün gittim kalp atışını duyduk tek kese vardı tam oh demiştim ki sizin bildirimizini okudum 😂 bana 8. Haftaya kadar oh demeknyok şu an 7. Haftadayım ultrasonda görünen 6+1 bakalım kısmet 🤭
dozkaraca ysm22 Listelere uyumlu gidince şeker ölçümleri de iyi geliyor. Biraz kaçırsam mecbur yürüyüş yapıyorum evin içinde
ysm22 dozkaraca kaç haftalıktiniz bende dikkat ediyorum iki gündür sıfır şeker ve zararlı karbonhidratlar haftaları suları umarım normale döner ☺️
ikizler_2 Kızlar doktor 30.haftada ciğer geliştirici vuralım dedi bana sizler kaçıncı haftada oldunuz ya da oldu mu size de yapıldı mı ? Bilgisi olan cevap vereblir mi ☺️
sym_yc dozkaraca bebekler hangi pozisyonda acaba ben şu an 28 haftalığım ve ikisi de makat geliş 32 ye kadar dönerler mi
dozkaraca sym_yc Yarın kontrolüm var, en son geçen hafta biri makat biri ayak gelişti. Daha değişir dedi doktorum . Kimin eli kimin cebinde belli değil 😅 çift yumurta benim, sizin?
edala sym_yc benim 30. haftada erkek bebeğim kafası yukarıdaydı kızımla aşağıda pozisyonunda 32. haftada kontrole gittiğimizde ikisinin kafası aşağıdaydı. Ama doktorun riske atmak istemedi hem tüp emekli olduğu için hem de sıkışmalar olabiliyormuş normal doğumda ben de riske atmak istemedim açıkçası yarın Allah nasip ederse sezeryan ile alacaklar 37 + 4 olarak
ikizler_2 Ozlemerikci543450 öylemi teşekkürler . Bu arada gözünüz aydın darısı bize inşallah sağlıcakla gelsnler