ulgut tuttuğunu hissettim dediniz nasıl hissettiniz herkesin bünyesi farklı tabi ama insan merak ediyor ya ben aşılamami yaptığım esnada sol kasığıma tazzikle bisiyin gittiğini hissettim o günden sonra benim bacak ağrım dinmedi çok ağrıyor hala ama sancım ikinci gün başladı ve hala kesilmedi bagisrak sancisimi yumurta sancisimi bilmiyorum kasıklarım ağrıyor arada bir ama progestan kullaniyorum ona rağmen akıntım yok ama rahim dediğimiz yer varya asilamamin 6 yada yanlış hatırlamıyorsam 7. Günü oraya bütün gün sancı girdi sadece oraya acaba mi dedim sonra hayır hayır dedim şuanda aynı düşüncedeyim eşimin ailesi herkes beni rüyasında görmüş yada başkalarını hamile olarak hepside tüm kadınları resmen bana söylediler işte gördük sen hamile kalicaksin diye bı umut doğdu içime ama dün akşam şans eseri oda ağzından kaçırdı eltimin hamile olduğunu öğrendim kimseye söylemiyor dün gece bı açık verdi mutlu oldum ama o zmn kendimle ilgili tamamen umudu bıraktım yok dedim o kişi ben değilim kanamayı bekliycem mecbur yapmiycam test heralde bilmiyorum ama içimden bır ses umitlenme olmadı diyor dedikcede içim daralıyor göğsümün ortası sıkışıyor yinede bekliycem Allah büyük herşeyin hayırlısı