Senanur0909 doax benim de 26 ocak baş dönmesi ve uyku hali test çift çizgiyi gördüm haftaya doktora gidecem ozman kdr ,6+4 günlük oluyor regliyle uyumluysa
duygu2772 fatmaglh ben de 24 ocak bat doktora gittim 5 gün önce kese görüldü perşembe tekrar gidicem ama gögüs hassasiyeti bile yok normal mi acaba ya
Sevgigmailcom doax bnde 23 ocak ama olmadım ve hiçbir belirtim yok negatif çıktı idrar testi kan testi vermeye gidesim gelmiyor yok nasılsa
doax Kubra381 belirtilerin neler peki ben en son 21 şubatta yapmıştım erken gebelik testi negatif cıktı daha da yapmadım. Ne zaman yapmalıyım diye bekliyorum
Kubra381 doax ben kendimi çok yorgun hissettim uykum geliyor sürekli birde 2 gün adet olacak gibi ağrım oldu geçti sonra kasıklarımda batma başladı ondan şüphelenip test yaptım Ben 27 şubatta test yaptım o zaman gördüm pozitif artık test yapabilirsiniz bence
seeviim doax benim 30 ocak bi tane çok silik test yakaladım ama burada kimse görmedi ahaajaja kasıklarda batma gibi var bi de çok sık çiş var hayırlısı artık yani
duygu2772 fatmaglh belirtin var mıydı ben de yok ki fatmaglh belirtin var mı gögüs hassasiyeti bile yok ben de