Didemocak Nursevda ben zayifladim 65 idim şu anda 61 im 😊😊 ama bebeğimin kilosu gayet iyi bilemedim bende var bir anormallik herhalde😊😊😊
Asiacr 16+2 den selamlar. Benim iyi gidiyor cok sukur. Erkek bebek bekliyoruz. Karnimin altinda gidiklanmalar basladi bile. Kaymalari filan hissediyorum. Simdilik 1.5 kilo aldim. Saglikla dogsunlar Insallah
Asiacr Didemocak geceleri ahh o wc ler en az 3 kere kalkiyorum bir de saat kurmusum gibi hep ayni saatler. Olsun saglikli olsunlarda 😊
Didemocak Asiacr 😆😆😆 ay çok şükür gece kalkmiyorum ben sabah çok erken kalkıyorum 7 gibi sonra su içiyorum yarım saat sonra bir daha 😆😆😆 vücut o döngüye alıştığı için hep aynı saatlerde kaldırıyor 😊😊
Ikra_Lina Asiacr bi kaç gün önce tekme yediğime eminim😅 dışardan belli olmuyor ama ben hissettim. Bir de bebeğin bi yerde toplandığını hissediyorum ama diğerleri için erken tabii
Didemocak AnnesileYavrusu çorbaların sadece sularını içiyorum az yiyorum eskisi gibi tabak tabak yiyemiyorum düşünün bir balığın sadece zorlayarak yarısini yiyebiliyorum
Selinselinselin AnnesileYavrusu ilk gebeliklerde 20 haftadan sonra oluyor sanırım 22 yi bile bulabilirmiş 🤔
AnnesileYavrusu Didemocak görümcem benden 3hafta önce o 16da hissetmeye başladım demişti o yüzden sorun bende sanıp üzülüyorum bende
Didemocak Selinselinselin 😆😆😆😆 çok haklısınız valla bende nasıl bir tepki olacağını bilmiyorum beklemelerdeyim karnımı açıp bakıyorum birşeyler var mı diye ama kendi kalp atisimi nefes almamı izliyorum 😆😆😆😆