reyhanar Ya hap içmekten okadar sıkıldım ki zaten normal de de ila içmeyi sevmeyen ve içemeyem biriyim her ilaç içtiğimde öğürüyorum folik asit ve troid ilaci kullanıyorum ama artık içmek istemiyorum arada aksatıyorum inşallah sorun olmuyordur yaa
aogoya reyhanar troiti aksatmada folik aşısı içmeyen çok var bende arada içmedim açıkçası midem bulanıyor çünkü ama troit ilacı öyle değil mutlaka iç
gzmnrhal reyhanar Eşimin 2 kardesi var biri 25 biri 22 yasinda belden asagilari felcli tuvalet ihtiyaclarinj dahi goremiyorlar sebebi folik asit eksikliği lütfen aksatmayin 🫤 zorlayin kendizi içinn
merve588 reyhanar belli bi haftadan sonra ilac sayinizda cogalicak demir kan magnezyum verilcek bunlari mecbur kullanman gerekicek o yüzden zorla kendini ve alıştır 🫶🏻
reyhanar aogoya troidi aksatmıyorum da folik asit kaynıyoe hamilelikten öncede kullanıyordum umarım faydası olmuştur
ozkann17 reyhanar o zaman lütfen biraz daha devam edin bu vitaminlerin bize hiç bi zararı yok aksine bebeğe ve bize faydalı. Folik asit zaten B vitamini çeşidi.
Fatmanur_0416 reyhanar bence aksatma canım önemli ikisi de tiroid çok önemli ilerleyen haftalarda ilaç sayın daha çok artacaktır bence alışmaya çalış bende senin gibiydim midem bulanıyor ama mecbur içiyoruz maalesef 🤷
Fatmanur_0416 reyhanar maalesef artıcak vitamin kan ilacı magnezyum falan ondan alıp valla ben halen alışmış sayılmam doğurunca bırakıcam inşallah az kaldı 😁