kasikcisila06 Reglime 10 gün var normalde ama aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıklarda çok ağrım var sizce kan versem çıkar mı 1 1.5 hafta önce kan verdim ama 5 çıktı sizce vermeli miyim kan
yasewin kasikcisila06 5 çıkması şüpheli canım yaa yükselmiş de olabilir bekleyebiliyorsan bekle ama ben sabırsızım kan verirdim herhalde🥲
_gecekusu kasikcisila06 5 şüpheli canım gebelik olabilir de olmayabilirde bekleyebilirsen 1 hafta daha bekle yok bekleyemem dersen yarın ilk işin gidip kan ver 😁 Rabbim hayırlı haberler aldırsın inşallah namazdan sonra abdestli ettim duamı Rabbim kabul etsin ❤️
kasikcisila06 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 0.5 diyor ama bana herkes 5 dedi bu şekilde doğru mu oluyor acaba
kasikcisila06 _gecekusu yaaa aminnnn çok teşekkür ederim 0.5 yazıyor bu 5 olarak mı geçiyor herkes 5 dedi o yüzden bende buraya o şekilde yazdım
Papl kasikcisila06 0.5 negatif demek canım başında 0 olduğu için değer 0 yani ama zaten yazdığım gibi çoook erken daha şüpheli ilişkinin üzerinden 14 gün geçtiğinde test yap yada kan ver
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI kasikcisila06 yok canım 0.5 negaitf 5 olsa pozitif ihtimali olurdu ama zaten çok çok erken vermişsin kanı şuan bile erken
uzunlar kasikcisila06 canım çok erken beklemekisin biraz daha 0.5 zaten negatif bir değer şuan daha gebelik oluşmamıştır bile çok erken daha
Papl kasikcisila06 1 buçuk hafta önce kan verdin ve 5 çıktı şuanda da regline 10 gün var yani ne zaman yumurtladın ne zaman tutundu da 5 çıktı onu anlamadım canım eğer <5 çıktıysa değer 5 den küçük demektir yani negatif yumurtlama günün bile daha yeni geçmiş çok erken gecikmeni bekle bence benim fikrim bu yönde
kasikcisila06 _gecekusu yaaa anladım o zaman en iyisi beklemek göğüs uçlarım çok acıyor ve aşırı kasık ağrılarım var regl olacakmış gibi peki Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi sizce 🥲🥲
busesahin kasikcisila06 eğer 5 çıktıysa pozitif anlamına geliyor diye biliyorum 5 ve 5 in üstü gebelik olabilir yani test versen üstünden çok geçmiş varsa bayaa artmıştır eğer 5 se bence 2 günde bir 2.3 katına çıkıyor hamileysen
_gecekusu kasikcisila06 gebelik ve regl belirtileri birbirine çok benzer bende de olmuştu kasık ağrısı vs 💞
Zeliha_gny kasikcisila06 ayyy benimdeee -5 cikmisti meger hamileymisim bir hafta sonra bidaha verdim kan hamile oldugumu ogrenmistim suanda dogum yapali 4 ay oldu bence sixde ilk idrar testi yapin sonra kan verin bidaha
kasikcisila06 Zeliha_gny ya heralde bir tek bende sıkıntı var bu konuda ben test yapınca pozitif çıkıyor 😂 gerçekten iki çizgi çıktı geçen yaptığım da ama işte kan verdim ama maalesef çıkmıyor bende anlayamadım
evrem07 Zeliha_gny kaçıncı gününüzde verdiniz acaba? Benim çatlamada 10. Günüm değerim 3.8 çıktı. Erken olduğu için mi acaba
Zeliha_gny duyqq yok hatta ben adet bile oldum ilk hamileligimdede oyle olmustu adet oldum ama hamileydim sonucum pozitif ciktiginda bile inanmamistim ama oluyor boyle seyler doktor bile sasirmisti oyuzden idrar testi evde yap sonra kan testi yap